Veliki trener e odlučio povući

Aco Petrović privodi kraju trenersku karijeru

"Nakon 32, 33 godine trenerskog posla bilo je dosta i nemam s time što ću voditi posljednji puta u svojoj karijeri kao trener momčad uopće problema", kaže Petrović
Sport / Košarka | 28. 01. 2023. u 10:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treći mandat Ace Petrovića na klupi reprezentacije Hrvatske bliži se kraju. Čini se i trenerske karijera koja traje od 1991. godine kada je prvi put preuzeo Barcelonu. Reprezentaciju Hrvatske narednog mjeseca očekuju dva susreta protiv Švicarske i Austrije, u pretkvalifikacijama za Eurobasket 2025.

U razgovoru za Sportske Novosti, Petrović je sam naglasio kako je Austrija 26. veljače u Splitu, posljednja utakmica u njegovoj trenereskoj karijeri.

"Nakon 32, 33 godine trenerskog posla bilo je dosta i nemam s time što ću voditi posljednji puta u svojoj karijeri kao trener momčad uopće problema. Osjećaji su otprilike jednaki onima kad sam završavao igračku karijeru, okrenuo sam odmah novu stranicu. Tako će biti i sada, mentalno sam posve miran i uzbuđen radi svega onoga što slijedi i u što duboko vjerujem", naglasio je Petrović koji je između ostalog vodio i reprezentaciju BiH na Eurobasketu 2013. godine u Sloveniji.

Kopirati
Drag cursor here to close