Udružili snage

WWin i naredne tri godine na dresu Slobode iz Tuzle

U press sali FK Sloboda Tuzla potpisan je ugovor o suradnji između FK Sloboda i kompanije WWin.
Sport / Flash | 28. 09. 2023. u 08:12 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ugovor je potpisan na tri godine sa mogućnošću produženja istog. Ispred FK Sloboda ugovor je je potpisao gosp. Mesud Smajić, član upravnog odbora, dok je ispred kompanije WWin ugovor potpisao gospodin Srđan Dubočanin.

“Sloboda i kompanija WWIN su udružili snage u duhu zajedničke predanosti sportu i zajednici! Potpisom trogodišnjeg sponzorskog ugovora, ovo partnerstvo osnažuje Slobodinu tradiciju i ponos koji traje već 104 godine.

WWIN nije samo kompanija, već i dugogodišnji saveznik sportskim kolektivima i nevladinim udruženjima u Bosni i Hercegovini. Njihova posvećenost Slobodi traje gotovo deset godina, što svjedoči o istinskoj podršci Slobodi i lokalnom sportu.

Sloboda je ne samo simbol Tuzle i Tuzlanskog kantona, već i regije sjeveroistočne Bosne i Hercegovine. Njeno bogato sportsko naslijeđe oblikovalo je bosanskohercegovački fudbal i ostavilo neizbrisiv trag u bivšoj Jugoslaviji. Iako je klub prošao kroz financijske izazove, trenutno je u fazi stabilizacije.

Cilj je jasan - brz povratak u Premijer ligu BiH. Tim je već ostvario historijski niz od osam uzastopnih pobjeda, što govori o odlučnosti i spremnosti za uspon.

Ovo partnerstvo između Slobode i WWINa nije samo sportski događaj, već simbol zajedničke vizije i podrške lokalnoj zajednici. Sloboda će se uz podršku WWINa boriti za povratak u elitno društvo, a zajedno će graditi svjetliju budućnost za tuzlanske navijače i cijelu regiju”, naveli su iz FK Sloboda.

PR  / WWin, FK Sloboda Tuzla

Logo WWin-a našao je svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: NK Gošk, FK Zvijezda 09 i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25% klubova prvog ranga bh. fudbala i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama.

Time se Wwin još davno svrstao, pa čak i uložio u najviše klubova, uz velike i respektabilne domaće i strane tvrtke, kao što su Turkish Airlines, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premierligaša.

PR  / WWin - dresovi

Logo WWin krasi dresove klubova u Bosni i Hercegovini i u drugim sportovima kao i u nižim fudbalskim ligama. Vrijedno je izdvojiti: Generalni sponzor KK Borac Banja Luka, koji će i u naredne dvije sezone nositi ime KK BORAC WWin, KK Široki, kao i rukometne klubove MRK Iskra iz Bugojna, ženski rukometni klub Borac Banja Luka, RK Velež Nevesinje, ženski odbojkaški klub Leotar Trebinje, muški odbojkaški klub Bosna.

U Prvoj fudbalskoj ligi RS tu je Leotar iz Trebinja, Kozara iz Gradiške, Sutjeska iz Foče, Ljubić iz Prnjavora, Velež iz Nevesinja, te Alfa iz Modriče i Drina iz Zvornika. U prvoj ligi Federacije tu je Sloboda iz Tuzle i Jedinstvo iz Bihaća.

Kad je riječ o malom fudbalu jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin – Gornji Vakuf/Uskoplje. Uz pomenuti klub malog fudbala logo WWin je i na dresu MNK Hercegovina, kao i KMF Leotar iz Trebinja.

Kopirati
Drag cursor here to close