čeka se curica

Vedad Ibišević se na treningu ne odvaja od mobitela

Sport / Flash | 28. 09. 2016. u 09:28 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kapetan berlinske Herthe Vedad Ibišević trenira s mobitelom. Njemački portali prenose kako je na treningu u utorak njegov pametni telefon bio uz travnjak, a pored uređaja 'dežurao' je klupski fizioterapeut.

Razlog je sasvim ljudske prirode - Ibišević svaki očekuje da njegova supruga Zerina rodi drugo dijete.
Nakon sina Ismaila (4), sretna obitelj Ibišević dobit će djevojčicu, a termin za porod je 28. rujna, točnije već danas.

Trener tima Pal Dardai, inače otac trojice sinova, pun je razumijevanja za bosansko-hercegovačkog reprezentativca.

"Vedad može sam odlučivati u svakom trenutku. Dobije li poziv za vrijeme treninga, može odmah odjuriti. I ja sam jednom kad su se moja djeca rađala morao usred noći napustiti trening kamp, upravo uoči predstojeće utakmice. Najvažnije u svemu je da sve prođe dobro", kaže trener Vedada Ibiševića.

Zazvoni li mobitel, Ibišević je u svakom trenutku u startnoj poziciji.

"Očekujemo rođenje djevojčice i zbog toga sam nevjerojatno sretan i uzbuđen. Predviđeni datum je 28. rujna, ali se ne mora desiti da se rodi baš taj dan. Volio bih da to bude prije utakmice sa HSV-om (subota), ali i ako se moja kćerka rodi na dan utakmice, igrat ću za Herthu. Potreban sam timu, žena me razumije i slaže se s mojom odlukom", rekao je, poput pravog kapetana, Vedad Ibišević za berlinski BZ.

Ibišević u ovoj sezoni igra sjajno i do sada je u osam službenih utakmica u svim natjecanjima postigao pet pogodaka.

"Naravno da sam zadovoljan time kako se stvari odvijaju na početku nove sezone. Golovi su moja obveza i moj posao, ali nisu mi glavni cilj. Želim da moj tim sakupi što je moguće više bodova. Protiv HSV-a idemo na pobjedu kako bismo ostali u vrhu", riječi su ovog vrsnog strijelca.

Kopirati
Drag cursor here to close