Naučite se obraniti

Tečaj samoobrane u Osnovnoj školi Gnojnice

''Uvidjeli smo veliku potrebu da organiziramo seminar samoobrane, kako bi prije svega probudili svijest naše zajednice za potrebom poznavanja osnova vještina koje bi pomogle da se zaštitimo''
Sport / Flash | 26. 03. 2022. u 15:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportsko društvo Reflex u nedjelju 27. ožujka s početkom u 15.30 sati organizira seminar samoobrane u sali Osnovne škole Gnojnice.

''Svakodnevno u medijima nalazimo vijesti o nasilju, napadima na nedužne te fizičkom konfliktu. Tako da smo uvidjeli veliku potrebu da organiziramo seminar samoobrane, kako bi prije svega probudili svijest naše zajednice za potrebom poznavanja osnova vještina koje bi pomogle da se zaštitimo'', priopćilo je ovo sportsko društvo.

Ovo je drugi seminar ove vrste u organizaciji sportskog društva ''Reflex'', a planiraju da nastave s ovakvim aktivnostima i u budućnosti.

Napominju i kako čovjek u osnovi ne bi trebao želiti/učiniti loše drugima, u ovom slučaju fizički ga napasti, no često se  dogodi da se i on sam zatekne u konfliktnoj situaciji kao moguća žrtva. Da bi se spasio mora posjedovati određene vještine koje će ga neozljeđena izvući iz te situacije.

''Kratkim tečajem-seminarom probuditi ćemo vam maštu i dati vam osnovne alate koji bi vam pomogli ako upadnete u bilo kakvu neugodnu situaciju vezanu za fizički obračun, od toga kako ga vješto izbjeći, do toga kako se u krajnjoj nuždi i obraniti'', kažu iz sportskog društva Reflex.

Instruktori seminara su Enko Alić i Enver Hebibović. 

Enko Alić je bivši profesionalni K1 borac, specijalista za samoobranu i trener sportskog drušva Reflex.

Enver Hebibović je bivši pripadnik sepecijalnih jedinica, ekspert za realnu borbu te mma i kickboxing trener.

Oba instruktora imaju dugogodišnje iskustvo kao borci i treneri, te imaju znanje koje će nesebično prenijeti na ovom seminaru.

Seminar je besplatan te nije potrebna ranija registracija sudionika.

Kopirati
Drag cursor here to close