Bit će izbrisan

Nisu loše namjere, pojavio se lažni profil Lane Pudar

Stranica će biti ugašena, a danas je napravljena nova i oficijelna na Facebooku”, kazala je.
Sport / Flash | 20. 12. 2021. u 17:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na društvenoj mreži Facebook pojavio se lažni profil Lane Pudar na kojem su postavljene objave i fotografije o našoj plivačici. Lanina trenerica Alena Ćemalović za N1 potvrdila je da se javila osoba koja je napravila Facebook stranicu Lane Pudar te da će ista biti izbrisana,

“Javila se osoba koje ja napravila stranicu i postavljala objave, rekavši da nije imala uopće loše namjere, nego promociju Lane Pudar. Stranica će biti ugašena, a danas je napravljena nova i oficijelna na Facebooku”, kazala je.

Na novoj i službenoj stranici Lane Pudar koja trenutno broji nešto više od 700 pratitelja, uoči današnje polufinalne utrke objavljeno je sljedeće:

“Ovim putem Vas obavještavamo da se pojavio lažni profil Lane Pudar na Facebooku koji se predstavlja u njeno ime. Želimo svima skrenuti pažnju kako je ovo pravi i jedini profil naše najbolje plivačice Lane Pudar, te da niti s jednim drugim Lana, njen tim i njena obitelj nemaju veze. Taj lažni profil je prijavljen platformi facebook, a bit će isto tako prijavljen i nadležnim institucijama za cyber kriminal, kao i svi drugi lažni profili na drugim društvenim mrežama ukoliko se pojave. Pozivamo sve Lanine prijatelje, fanove, sponzore i sve ljubitelje lika i djela naše Lane Pudar da zaprate ovaj službeni profil i na taj način budete uvijek u tijeku sa svim događanjima vezanim za Lanina natjecanja, treninge, sponzorske i druge aktivnosti''.

Kopirati
Drag cursor here to close