Halo, Mostar?

Nevesinje šminka sportsku dvoranu

Sport / Flash | 04. 05. 2017. u 11:05 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općina Nevesinje započet će projekat sanacije sportske dvorane Nevesinjka vrijedan oko 800.000 KM, potvrdio je Srni načelnik općine Milenko Avdalović.

Rekao je kako je u tijeku izrada projektne dokumentacije na osnovu koje će biti izvršena detaljnija procjena troškova rekonstrukcije koja će biti financirana iz kreditnog zaduženja.

Avdalović navodi kako će prema procjenama rekonstrukcija koštati oko 800.000 KM.

"Cilj nam je da napokon sportsku dvoranu renoviramo u potpunosti i da bude funkcionalna, što, između ostalog, podrazumijeva veću razinu gazdovanja i veću odgovornost", kaže Avdalović.

Dodao je da dvorana služi za potrebe fizičkog odgoja đaka, a koristi je i veliki broj sportskih klubova registriranih na području općine Nevesinje, kao i mnogobrojni rekreativci.

Avdalović precizira kako će biti izvršena rekonstrukcija krovne konstrukcije, izgrađen prostora za kotlovnicu, te riješen sustav grijanja i ventilacije unutar objekta.

Osim toga, predviđena je sanacija podne konstrukcije, tribina i vanjsko uređenje, izgradnja mokrih čvorova, svlačionica i tuš kabina.

Vršitelj dužnosti načelnika općinskog Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Slobodan Šiljegović kaže da je sportska dvorana Nevesinjka izgrađena prije 40 godina i da objekt u proteklom razdoblju nije adekvatno održavan.

Kopirati
Drag cursor here to close