Goran Ivanišević

Na Instagramu se oglasio Novakov trener

“Ne baš uobičajeno putovanje za Australiju“, napisao je Ivanišević na Instagramu.
Sport / Flash | 05. 01. 2022. u 20:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, oglasio se na instragramu s aerodroma u Melburnu, na kojem je Đoković trenutno izoliran u posebnoj sobi.

“Ne baš uobičajeno putovanje za Australiju“, napisao je Ivanišević dok se u kadru vidi i Ulises Badio, Đokovićev fizioterapeut.

Podsjećamo, po slijetanju je navodno ustanovljeno je da je srpski teniser tražio ‘pogrešnu vizu’. Granična policija je kontaktirala Vladu. Federalne vlasti su tražile od Vlade Victorije da mu odobri vizu, što je odbijeno.

Novak Đoković sletio je u Melbourne, no vlasti australske države Victorije odbijaju mu izdati vizu te samim tim ne može napustiti aerodrom i ući u zemlju. Đoković je trenutno u imigrantskom pritvoru na aerodromu, oduzet mu je mobitel i čuvaju ga dva policajca.

Podsjetimo, srpski tenisač nije primio cjepivo protiv koronavirusa i prema tome ne bi trebao moći ući u Australiju i zaigrati na prvom Grand Slamu sezone. Ipak, dobio je medicinsko izuzeće, no u njegovom su timu krivo popunili formular za vizu te je zadržan na aerodromu gdje ga se ispitivalo o razlozima izuzeća.

Kopirati
Drag cursor here to close