Pogrešan zahtjev

Đoković ''zarobljen'' na aerodromu

Nakon što je vijest prenio Timesov novinar Stuart Fraser, isto je potvrdila i ministrica sporta Victorije Jaala Pulford na svojem Twitteru.
Sport / Ostali sportovi | 05. 01. 2022. u 15:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković je sletio u Melbourne, ali odmah po slijetanju je doživio veliku neugodnost. Iako je mislio kako može u Australiju nakon što je dobio dozvolu da ipak nastupi na Australian Openu, na aerodromu su mu odbili izdati vizu, pišu Sportske novosti.

Vlasti australske države Viktorije nisu srpskom tenisaču izdale vizu pa je tako ostao zarobljen na aerodromu koji ne može napustiti i ući u Melbourne. Nakon što je vijest prenio Timesov novinar Stuart Fraser, isto je potvrdila i ministrica sporta Victorije Jaala Pulford na svojem Twitteru.

"Federalna vlada je pitala hoćemo li odobriti vizu Novaka Đokovića za ulazak u Australiju. Nećemo Novaku Đokoviću dati vizu kako bi nastupao na Australian Openu", poručila je ministrica.

Tamošnji mediji pišu kako je odbijen zahtjev granične policije da se Đokoviću izda viza koji je poslan nekoliko sati prije njegovog slijetanja u Melbourne. Razlog odbijanja je taj što je predan zahtjev za pogrešni tip vize.

Kopirati
Drag cursor here to close