Predsjednik Vlade otvara

Mostarska Mladež HDZ organizira sportsko druženje

Organizator događaja je Gradski odbor (GO) Mladeži Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Mostar
Sport / Flash | 21. 08. 2018. u 14:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Sportsko druženje mladih Grada Mostara 2018'' održat će se u subotu 25. kolovoza i u nedjelju 26. kolovoza na Buni, a u tom dvodnevnom druženju mladi će se natjecati kroz osam sportova.

Organizator događaja je Gradski odbor (GO) Mladeži Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Mostar, a održat će se pod pokroviteljstvom hrvatskog člana Predsjedništva Dragana Čovića

Kako navode u priopćenju iz GO HDZ-a Službeno otvorenje ''Sportskog druženja mladih Grada Mostara 2018'' zakazano je u subotu u 25. kolovoza u 12 sati. Igre mladih, službeno će proglasiti otvorenima predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg.

Za nedjelju, 26. kolovoza u 19 sati planirana je službena ceremonija dodjele priznanja za najuspješnije ekipe i pojedince. Svečanosti će, kako stoji u priopćenju, nazočiti brojni stranački dužnosnici sa svih razina zakonodavne i izvršne vlasti. Nakon dodjele priznanja nastupit će Denirom Band.

''Cilj igara je prvenstveno druženje svih članova, simpatizera i prijatelja Mladeži HDZ-a BiH iz Mostara. Na ovom druženju, Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar, okupit će najaktivnije članove i kroz sport i ugodno druženje zahvaliti im na njihovom angažmanu'', priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close