Radni sastanak predsjednika

Mladež HDZ-a: Imamo snažno pozitivno međunarodno djelovanje

Radni sastanak predsjednika Mladeži HDZ-a BiH
Vijesti / Politika | 20. 01. 2018. u 09:56 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić, u izaslanstvu s glavnim tajnikom Mladeži HDZ-a BiH Damirom Šunjićem i dopredsjednikom Mladeži HDZ-a BiH Jakovom Križanovićem, održao je radni sastanak Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Vrhbosna u Sarajevu.

Na sastanku je vođena konstruktivna rasprava o položaju mladih u Sarajevu i o sudjelovanju mladih u svim segmentima javnog života, kao i o događanjima na političkoj i društvenoj sceni u Bosni i Hercegovini, s posebnim osvrtom na do sada provedenim aktivnostima Mladeži HDZ-a BiH Vrhbosna i budućim planovima i aktivnostima Mladeži u Sarajevu.

U svome obraćanju predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić istaknuo je dosadašnje aktivnosti Mladeži HDZ-a BiH na području cijele Bosne i Hercegovine i kao pozitivne primjere rada Mladeži naveo održavanje javnih tribina o poduzetništvu i europskim fondovima.

Mikulić je naglasio snažno pozitivno međunarodno djelovanje Mladeži HDZ-a BiH i usvajanje Rezolucije Mladeži HDZ-a BiH o promjeni Izbornog zakona u BiH na Vijeću Mladeži Europske pučke stranke, priopćeno je iz Mladeži HDZ-a BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close