Veliki sportski događaj

Mostar će 18. lipnja biti domaćin Internacionalnog festivala sporta

''Očekujemo veliki broj sudionika koji će se natjecati u više disciplina snage (bench press, deadlift, čučanj i vratilo-razboj), kao i u disciplinama bodybuildinga i fitnessa''.
Sport / Flash | 23. 04. 2022. u 14:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Mostar će 18. lipnja biti domaćin Internacionalnog festivala sporta

Mostarka Elma Škaljić, koja se 2020. godine okitila naslovom svjetske prvakinje u pro fitnessu, zajedno sa svojim suradnicima organizirat će još jedan veliki sportski događaj u gradu na Neretvi.

Naime, 18. lipnja u Mostaru bit će organiziran Internacionalni festival sporta u organizaciji Svjetske fitness federacije WFF, čiji je predsjednik za BiH njen suprug Elvedin Škaljić. Bračni par Škaljić veliku pomoć u organizaciji imat će od Amela Bajgorića, a ovaj trio u rujnu prošle godine zajedničkim snagama organizirao je Europsko prvenstvo u bodybuildingu i fitnessu, na kojem je bilo više od 100 sudionika iz cijelog svijeta.

''I ove godine pripremamo jedno veliko sportsko natjecanje. Očekujemo veliki broj sudionika koji će se natjecati u više disciplina snage (bench press, deadlift, čučanj i vratilo-razboj), kao i u disciplinama bodybuildinga i fitnessa. Veliku pomoć u organizaciji pruža nam i Sejfo Šehović, svjetski prvak i pobjednik Arnold Classic u Americi u deadliftu. Internacionalni festival sporta veoma je bitan događaj za Mostar i cijelu Bosnu i Hercegovinu. Održat će se u sportsko rekreativnom centru "Midhat Hujdur Hujka". Pomoć nam je obećao Sportski savez Grada Mostara, a nadamo se potpori i ostalih nadležnih'', kaže Elma Škaljić.

Usporedo s pripremama za ovo veliko natjecanje, ona zajedno sa svojim timom radi i na sudjelovanju za predstojeće Svjetsko prvenstvo u bodybuildingu i fitnessu, koje će se održati 4. srpnja u slovenskom Kopru.

''U Sloveniju idem da obranim titule svjetske prvaka u profesionalnoj konkurenciji, u kategoriji fitness. Unatoč ranijim ozljedama i drugim zdravstvenim problemima, odlučila sam se i ovaj put za sudjelovanje na svjetskom natjecanju. Posljednji pregledi kod uglednog doktora Bojana Pavlovića, fizioterapeuta, pokazali su da nema nikakvih fizičkih prepreka za postizanje vrhunske forme i rezultata'', kazala je Škaljić.

Kopirati
Drag cursor here to close