Berlin i Melbourne

Lana Pudar sprema se za nove izazove

Pudar je podsjetila da je nakon osvajanja zlatne medalje u utrci 200 metara leptir na Europskom prvenstvu odlučila propustiti Svjetsko juniorsko prvenstvo u Peruu kako bi se odmorila.
Sport / Flash | 12. 09. 2022. u 16:53 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europska prvakinja i najbolja bh. plivačica Lana Pudar povjerila je svoje zdravlje poliklinici "Vitalis", a ravnatelj poliklinike Goran Đuzel joj je u ponedjeljak u Mostaru uručio Vitalisovu zdravstvenu karticu.

''Izabrala sam Polikliniku „Vitalis“ da se brinu o mom zdravlju jer sam čula mnogo pohvala o njima i zbog toga je ona moj izbor. Jutros sam bila na sistematskom pregledu, sve je prošlo u najboljem redu, jako sam zadovoljna uslugom osoblja i nadam se da će se ova suradnja nastaviti u narednom razdoblju na obostrano zadovoljstvo'', izjavila je najbolja bh. plivačica Lana Pudar.

Govoreći o svojim planovima do kraja godine, Pudar je podsjetila da je nakon osvajanja zlatne medalje u utrci 200 metara leptir na Europskom prvenstvu odlučila propustiti Svjetsko juniorsko prvenstvo u Peruu kako bi se odmorila.

''Napunila sam baterije, sada idu pripreme za novu sezonu. Krajem desetog mjeseca je Svjetski kup u Berlinu i u dvanaestom mjesecu Svjetsko prvenstvo u Melbourneu i spremam se za ta dva natjecanja'', istaknula je Pudar.

Posljednjih dana u Mostaru je krenulo čišćenje lokacije na kojoj bi trebao biti olimpijski bazen, a gradonačelnik Mostara Mario Kordić i premijer Federacije BiH Fadil Novalić istaknuli su upravo Lanu kao bitan čimbenik što se krenulo u izgradnju tog sportskog zdanja.

''To mnogo mi znači, vidim da radim velike stvari i vidim koliko taj moj rezultat znači svim ljudima, prvenstveno mojim sugrađanima. To mi je ogroman motiv za dalje'', istaknula je.

Po njezinim riječima, izgradnja zatvorenog olimpijskog bazena u Mostaru uveliko će joj olakšati život.

Želja mi je pripreme odrađivati u svom gradu. Sad puno izostajem od kuće i škole, jer u Mostaru nemam adekvatne uvjete za rad - dodala je.

Ravnatelj Poliklinike „Vitalis“ Goran Đuzel rekao je kako je iznimno počašćen, jer je Lana izabrala njih za suradnju.

''Ne mogu skriti zadovoljstvo da je jedna ovakva vrhunska sportašica ukazala svoje povjerenje našoj kući. U najmanju ruku ćemo zadovoljiti sve potrebe koje naša Lana eventualno bude imala, u nadi da će ih imati što manje'', ustvrdio je Đuzel.

Kako kaže, Lana je jedna u nizu vrhunskih sportaša koji su svoje povjerenje ukazali poliklinici „Vitalis“ i na to su iznimno ponosni.

''Jako je široka paleta usluga koju nudimo. U slučaju bilo kakve povrede ili bolesti, mi smo tu od dijagnoze, dijagnostike, snimanja do konačne terapije i izlječenja. Naravno da je kod sportaša naglasak na fizikalnoj rehabilitaciji, što nudimo u cijelosti'', istaknuo je ravnatelj Poliklinike.

On je dodao kako će “Vitalis” potpisati ugovor i s Laninim matičnim klubom “Orkom” te će od te suradnje profitirati svi mostarski plivači i plivačice.

 

Kopirati
Drag cursor here to close