Mostar

Lana: Molim vas da bazen dobijemo što prije

''Ja svoj cilj imam i radit ću sve što je u mojoj moći na putu do tog cilja''
Sport / Flash | 20. 08. 2022. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz pratnju gromoglasnog pljeska i ovacije na plato ispod Starog mosta pred publiku izašla je Lana Pudar. Kada je voditelj programa pozvao Lanu da izađe na binu, u pozadini su fanovi zapalili baklje i priredili sjajan doček.

“Ovo su dirljive scene, jako sam sretna. Hvala svima, hvala vam ljudi što ste došli da uveličate ovo. Zahvaljujem se svim dužnosnicima i ljudima koji su prepoznali moj rad. Jako mi je drago što vas uveseljavam ovoliko i obećavam da ću i u narednom razdoblju raditi još jače. Ja svoj cilj imam i radit ću sve što je u mojoj moći na putu do tog cilja. Ovo mi daje dodatnu snagu”, rekla je Pudar.

Potom je pozvala premijera i gradonačelnika da olimpijski bazen dobiju što prije.

“Molim vas da taj bazen dobijemo što prije jer je on meni i našem gradu potreban što prije. Još jednom hvala na podršci i volim vas ljudi”, kazala je Pudar.

Klub vodenih sportova Orka uručio je plaketu premijeru Federacije BiH Fadilu Novaliću za najavljenu podršku izgradnji olimpijskog bazena u Mostaru. Plaketu je dobila i federalna ministrica kulture i sporta Zora Dujmović, gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić, predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj, ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Samir Avdić i brojni drugi političari.

 

Kopirati
Drag cursor here to close