Odlična i odlučna

Lana najavila nove pobjede

''Da je moglo bolje, jeste sigurno, ali ove Olimpijske igre su jedan ogroman zalog za sve ono što me čeka u budućnosti''
Sport / Flash | 24. 07. 2021. u 18:18 M.G. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Instagram/Facebook / Lana najavila nove pobjede

Nakon što je na Olimpijskim igarama u disciplini 100 metara osvojila sedmo mjesto i nije prošla u polufinale, Lana Pudar, najmlađa olimpijska predstavnica BiH, poručila je da nema čime biti nezadovoljna te odlučno najavila nove pobjede.

''Kada podvučem crtu što smo sve ja i moji treneri prošli u ova protekla 4 mjeseca, nemam pravo biti nezadovoljna. Da je moglo bolje, jeste sigurno, ali ove Olimpijske igre su jedan ogroman zalog za sve ono što me čeka u budućnosti'', poručila je na svom Instagram profilu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lana Pudar (@lanapudar)

Ističući kako je iza nje sada jedno veliko i nezaboravno iskustvo, zahvalila se svima na neizmjernoj podršci i ljubavi.

''Sada ću se dobro odmoriti i napuniti baterije za sve ono što me čeka u idućem razdoblju. Svima vama koji me podržavate, jedno veliko hvala na neizmjernoj podršci i ljubavi koju mi pružate. Idemo dalje zajedno u nove pobjede'', poručila je Lana.

15-godišnja Mostarka danas je zabilježila svoj prvi nastup na Olimpijskim igrama, a svoju kvalifikacijsku skupinu završila je na 7. mjestu. Lana je u isplivala rezultat od 58.32 što nažalost nije bilo dovoljno za plasman u polufinale.

Olimpijski odbor BiH na svojoj stranici je objavio da je Lana svojim rezultatom osvojila ukupno 19 mjesto od 33 plivačice.

Kopirati
Drag cursor here to close