Blidinje

Još pet dana do najvećeg BIKE festivala u BiH

Blidinje BIKE Festival je fantastičan događaj koji okuplja cijele obitelji u parku prirode Blidinje oko druženja i sporta na otvorenom.
Sport / Flash | 18. 07. 2022. u 11:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Blidinje BIKE Festival uskoro će se započeti u svom četvrtom izdanju.

Događaj je to koji traje od 22. do 24. srpnja i jednostavno se ne smije propustiti. Kao i do sada događaj će ugostiti jako velik broj rekreativnih i profesionalnih biciklista, kao djece na događajima za najmlađe, te cijelih obitelji koji će sudjelovati u vrhunskoj vikend organizaciji.

Velik interes i dalje vlada za sudjelovanje na ovom događaju i organizatori u svom najnnovijem priopćenju za medije kazali su kako očekuju preko 300 izravno uključenih sudionika, a Blidinje će tijekom posjetiti više tisuća gostiju koji će pratiti utrku i događaj.

"Sretni smo što i ove godine zahvaljujući našim sponzorima i prijateljima možemo još jednom organizirati ovaj fantastični događaj, koji promovira turističku ponudu BiH, sportske vrijednosti koje ova zemlja vrednuje, te cijele obitelji poziva na zdrav život i boravak u prirodi", komentirao je Toni Zorić; jedan od organizatora događaja.

Blidinje BIKE Festival je fantastičan događaj koji okuplja cijele obitelji u parku prirode Blidinje oko druženja i sporta na otvorenom. Petak je dan za prezentacije i edukativne radionice, subota je dan za rekreativce i obitelji koji uživaju u biciklizmu i druženju u prirodi, a u nedelju očekujemo profesionalce iz više zemalja svijeta.

Foto: PR / Blidinje BIKE Festival uskoro

Subota; 23. srpnja službeno počinje s rekreativnom biciklijadom "Stazom Ajduka" koja će još jednom prezentirati povijesnu i kulturnu ponudu Blidinja, kao i prirodne ljepote ovog planinskog bisera. Nakon biciklijade organizatori svu pažnju prebacuju na najmlađe sudionike za koje će se organizirati edukativne radionice, te utrka na kraju dana, a da se sva djeca vrate sretna i zadovoljna sa događaja pobrinuli su se i sponzori: Capriolo Mostar, Lasta Čapljina i Violeta Grude.

Za kraj dana planiran je party na otvorenom ispred restorana Staza.

Nedelja; 24. srpnja je od samih početaka organizacije planirana za profesionalne bicikliste. Događaj "XCM Herzegovina" je MTB maraton koji okuplja profesionalne bicikliste iz više od 10 zemalja regije, ali i sve one rekreativce koji su sportski orijentirani i željni testiranja svoje snage i granica svojih mogućnosti. Ovaj nedeljni događaj ugostiti će više stotina sudionika, a za one najuspješnije osigurane su novčane nagrade, kao i nagrade sponzora GIANT i MBike Shop.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na ovom događaju, još uvijek nije kasno.

Prijavu za utrku "XCM Herzegovina" možete ispuniti na službenoj web stranici Herzegovina Outdoor, a ne trebamo govoriti da tu možete i dobiti više informacija o samom događaju.

Kopirati
Drag cursor here to close