Ne stišava se bura

Je li Conor McGregor otišao u mirovinu zbog optužbe za silovanje?

Žena je policiji kazala kako je nakon druženja završila s njim u hotelu gdje su konzuimirali kokain i alkohol. Tvrdi da je negdje između ponoći i tri ujutro bila silovana i pretučena. Sumnja se na Conora McGregora.
Sport / Flash | 27. 03. 2019. u 10:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još se ne stišava bura oko odlaska Conora McGregora (30) u mirovinu. UFC-ova zvijezda medijske stupce i naslovnice punila je ekscesima, a sada za vratom ima puno ozbiljnije optužbe. Naime, nepoznata žena u dvadesetim godinama optužila ga je za silovanje 10. prosinca 2018. godine u Dublinu.

Žena je policiji kazala kako je nakon druženja završila s njim u hotelu gdje su konzumirali kokain i alkohol. Tvrdi da je negdje između ponoći i tri ujutro bila silovana i pretučena. Pregledom je utvrđeno da je zadobila ozbiljne ozljede. Žena je majka malog djeteta i u vezi s drugim muškarcem, piše NYTimes.

Mnogi te optužbe dovode u vezu s Conorovim naprasnim odlaskom u mirovinu, a o svemu se oglasila Conorova glasnogovornica Karen Kessler, prenose 24sata.hr.

''Ova priča kruži već neko vrijeme i nejasno je zašto je sada objavljena. Pretpostavka da Conorovo objavljivanje odlaska u mirovinu ima veze s ovom glasinom je potpuno pogrešna. Ako se Conor u budućnosti bude borio to će morati biti u okruženju u kojem se cijeni vrijednost boraca, njihova vještina, naporan rad i posvećenost sportu'', kazala je Kessler.

 

Kopirati
Drag cursor here to close