Podijelio dojmove

Darijo Srna u novoj ulozi

Sport / Flash | 27. 08. 2023. u 14:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Darijo Srna se okušao u ulozi sukomentatora

Borba za pojas prvaka teške kategorije po tri verzije između Oleksandra Usika i Daniela Duboisa privukao je mnoge slavne ličnosti iz borilačkog sporta, ali i ostalih, između ostalih u dvorani je bio i bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna.

On se za ovu potrebu našao u ulozi sukomentatora i sekundirao je kolegi Volodimiru Kobelkovu u prijenosu, a svoje dojmove podijelio je s obožavateljima na društvenim mrežama.

Podsjetimo, sjajni ukrajinski teškaš Oleksandar Usik srušio je Daniela Duboisa u devetoj rundi njihova meča za titulu svjetskog prvaka po tri verzije, prenosi Gol.hr

Usik je dominirao od prve do posljednje runde, a jedini sporni trenutak dogodio se u petoj rundi kad je nakratko završio na podu zbog Duboisova udarca ispod pojasa. Britanac je na osnovu tog poteza tražio revanš tvrdeći kako je pokraden, a podržao ga je i njegov kut u izjavi poslije meča.

Ukrajinac je svoga suparnika poslao na pod prvi put krajem osme runde, a pri početku devete završio je posao i zadržao svoje pojasove po WBC-u, IBF-u i WBA-u te ga sad očekuju dvije mogućnosti. Prva je borba za ujedinjenje pojasova protiv Tysona Furyja, a druga je obračun s Filipom Hrgovićem, koji je obvezan izazivač po IBF-u.

Kopirati
Drag cursor here to close