pripreme

'Borsa' na judo kampu u Mađarskoj

Sport / Flash | 16. 08. 2016. u 06:44 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski judo klub “BORSA” proteklih je dana, sa svojim natjecateljima, sudjelovao na međunarodnom judo kampu u Baji (Mađarska). Na judo kampu sudjelovalo je preko 80 klubova iz 11 zemalja, a treniralo je oko 600 džudaša.

Rađeno je četiri treninga na dan i to po 2 treninga za svaku grupu (mlađi i stariji). Na kampu je sudjelovalo više osvajača medalja sa europskih i svjetskih prvenstava. Mladi natjecatelji Borse su i na ovom kampu istaknuli svoje kvalitete kako na tehničkim treninzima, tako i na treninzima gdje su dominatno rađene borbe.

Nakon priprema , članovi judo kluba "Borsa" nastupili su na međunarodnom judo turniru " Kup Mala Evropa" na kojem je nastupilo 415 natjecatelja , 43 kluba iz 7 država.

Za judo klub “Borsa” medalje su osvojili:

Zlatne medalje su osvojili:
Josipa Brvenik, Mia Maksumić , Monika Zadro i Josipa Bošković

Srebrene medalje su osvojili:
Ivan Jozeljić

Bronzane medalje su osvojili:
Mario Jozeljić.

Džudaši Borse ovog su ljeta trenirali, družili se, putovali na kampove, nastupali na službenom turnirima (Europski kupovi , Blakanska prvenstva) kolektivno ljetovali u Trogiru, a sada su u tijeku pripreme za veliki nadolazeći turnir “Borsa OPEN” koji će ove godine okupiti preko 1.000 natjecatelja.

Uz do sad najavljenih 19 zemalja, prijava za nastup na "Borsa OPEN " turniru stigla je Mađarskog judo kluba te će Mađarska biti 20 zemlja sudionica. Napomenimo da je ovaj turnir jedan od najjačih turnira za djecu u Europi te ujedno i najmasovnija sportska smotra u Bosni i Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close