Premijer liga

Mostar: Odbojkašice i košarkaši spremno dočekuju neugodne protivnike

Odbojkašice na teren izlaze u petak gdje će im se suprotstaviti UOK 'Banja Luka Volley' u okviru petog kola Premijer lige BiH. Utakmica će se igrati u dvorani na Bijelom Brijegu od 18 sati.
Sport / Flash | 10. 11. 2017. u 01:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Studentskog centra Mostar održane su konferencije za medije predstavnika Studentskog košarkaškog kluba 'Student' i Studentskog odbojkaškog kluba.

Košarkaše 'Studenta' u subotu od 17 sati u dvorani na Bijelom Brijegu očekuje susret protiv neugodne ekipe KK 'Mladost' iz Mrkonjić Grada što je potvrdio na konferenciji pomoćni trener Samir Lerić.

"Dolazi nam neugodna ekipa 'Mladosti' iz Mrkonjić Grada koja je sastavljena od dobrih pojedinaca, i odigrala je kvalifikacije za Drugu ABA ligu. Mi smo u dobrom ritmu, što smo pokazali u susretima protiv 'Bošnjaka' i 'Zrinjskog'. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo i vjerujem da ćemo u subotu dati sve od sebe i ostvariti pobjedu", kazao je između ostaloga Lerić.

"'Mladost' je iskusna ekipa, sa iskusnim trenerom, ekipa koja je sastavljena da uđe u Drugu ABA ligu, ali nisu prošli kvalifikacije. Momčad koja je kvalitetna od provjerenih srpskih igrača koji su igrali u Prvoj ligi", istaknuo je Miloš Marković.

Odbojkašice na teren izlaze u petak gdje će im se suprotstaviti UOK 'Banja Luka Volley' u okviru petog kola Premijer lige BiH. Utakmica će se igrati u dvorani na Bijelom Brijegu od 18 sati.

"Dolazi nam ekipa koja dugo igra Premijer ligu. Svih godina su u gornjem dijelu ljestvice, što treba respektirati. Igračice iz prve postave su igračice koje dugo igraju zajedno, i imaju premijerligaško iskustvo. To bi mogli biti ključni faktor ako setovi uđu u neizvjesnu završnicu", kazao je trener Darko Drmać.

Prije mjesec i pol dana na pripremnom turniru u Banja Luci ove dvije ekipe odigrale su neizvjesnu utakmicu u kojoj je slavio domaćin.

"Protiv njih smo odigrale dobru utakmicu u Banja Luci. No, treba uzeti u obzir da je to bio pripremni turnir kako za nas, tako i za njih. Vjerujem u napredak obje ekipe. Mi smo spremne, trenirali smo dobro, očekujemo jako borbenu i neizvjesnu utakmicu", istaknula je igračica SOK Mostar Sandra Brekalo.

Drmać je istaknuo kako je velika razlika između natjecanja u Superligi FBiH i onoga u Premijer ligi. "Velika je razlika što se tiče kvalitete igračica, organizacije utakmica, i pratećih stvari koji klub čine klubom. Najkvalitetnije ekipe u Ligi su Bimal Jedinstvo i OK Kula Gradačac, zatim je tu Gacko, te Banja Luka kao četvrti klub po kvaliteti u natjecanju. Ostale ekipe su veoma izjednačene, i mislim da smo mi u najboljoj poziciji", rekao je Drmać.

Kopirati
Drag cursor here to close