Treća po redu radionica

Znanstvena konferencija 'PR Days Mostariensis' počinje u četvrtak u Mostaru

Tema ovogodišnje konferencije "PR Days Mostariensis" je "Društvena odgovornost"
Sci-Tech / Znanost | 21. 11. 2018. u 20:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / PR Days Mostariensis

Treća međunarodna znanstveno-stručna konferencija s područja odnosa s javnošću "PR Days Mostariensis", koja će se 22. i 23. studenoga održati u Mostaru, okupit će 86 predavača iz šest zemalja koji će izložiti 53 teme.

 Organizatori konferencije su Studij odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Udruga studenata odnosa s javnošću PRUMO.

 Tema ovogodišnje konferencije "PR Days Mostariensis" je "Društvena odgovornost", a ciljevi su, među ostalim, prezentirati, promovirati te istražiti suvremene trendove odnosa s javnošću, podijeliti stečene spoznaje i iskustva znanstvenika i praktičara iz područja odnosa s javnošću, otvoriti dijalog i raspravu s naglaskom na istraživanja i buduće trendove u profesiji i srodnim disciplinama, pratiti rad mladih znanstvenika i praktičara i poticati ih na stvaranje te nagrađivati izvrsnost na navedenom komunikacijskom području.

Konferencija je podijeljena u četiri programske cjeline (sekcije): Političko-institucionalni DOP, DOP u medijima, Korporativni DOP i DOP u PRaksi, a ove godine uvedena je i peta - Studentska sekcija, gdje će studenti s pet fakulteta iz tri države prezentirati svoje projekte vezane za društveno-odgovorno poslovanje. U studentskoj sekciji sudjelovat će studenti iz Osijeka, Beograda, Zagreba, Dubrovnika i Mostara.  

Osim zanimljivih predavanja studenata i znanstvenika i praktičara iz područja odnosa s javnošću, u sklopu konferencije bit će predstavljena i Hrvatska udruga za odnose s javnošću te upriličena svečana dodjela priznanja pojedincima iz regije koji su svojim djelovanjem doprinijeli razvoju odnosa s javnošću integrirane komunikacije i medija u jugoistočnoj Europi.

 Svečano otvaranje konferencije održat će se u četvrtak, 22. studenoga u Hotelu Mostar u 15 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close