Assassin’s Creed Valhalla

Zvuči primamljivo: Kupiš grafičku dobiješ igricu

Budući kupci kartica iz Radeon RX 5600 XT, RX 5700 i RX 5700 XT dobit će tako kooperativnu makljažu Godfall te novu ekspanziju za World of Warcraft – Shadowlands.
Sci-Tech / Tehnologija | 05. 07. 2020. u 16:49 Bljesak.info
ASSASSIN'S CREED VALHALLA Trailer

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proizvođač procesora AMD je zadnjih godinu dana imao vrlo primamljive promocije zvane ''Raise the Game'' u sklopu kojih su kupcima određenih grafičkih kartica Radeon serije dijelili igre kao što su Resident Evil 3 i Borderlands 3, a prije toga Assassin’s Creed Odyssey i The Division 2.

Prema neslužbenim informacijama koje prenosi portal Videocardz, AMD će uskoro opet aktivirati ovu promociju s tri nadolazeće igre.

Budući kupci kartica iz Radeon RX 5600 XT, RX 5700 i RX 5700 XT dobit će tako kooperativnu makljažu Godfall te novu ekspanziju za World of Warcraft – Shadowlands.

Oni koji kupe jeftiniji Radeon RX 5500 XT dobit će samo Godfall. Usput rečeno, obje te igre hvalit će se raytracing efektima, ali AMD-ove kartice s kojima dobijete te igre neće vam moći dočarati te efekte – to će biti rezervirano za sljedeću generaciju Radeona.

S druge strane, oni koji se odluče na kupnju Ryzen procesora iz serije 3000 dobit će kod za Assassin’s Creed Valhallu. Doduše, ovo vrijedi samo za skuplje modele Ryzena 7 i 9 – od 3700X pa nadalje, što donekle ima i smisla jer će AC: Valhalla biti zahtjevna igra gladna procesora.

Kako naglašava portal HCL.hr, ovo su sve još neslužbene informacije i premda je prilično izgledno da su točne, još uvijek ne znamo kada će promocija krenuti i do kada će trajati.

Samim time, ako u bližoj budućnosti planirate kupnju nekog od spomenutih proizvoda, nije loša ideja pričekati da ova promocija bude službeno najavljena.

Kopirati
Drag cursor here to close