Cool

Xiaomi predstavio Bluetooth budilicu

Xiaomi je predstavio novi gadget, Bluetooth budilicu koja se može spojiti s pametnim telefonima, a usto sadrži i senzore za mjerenje temperature i vlažnosti zraka.
Sci-Tech / Tehnologija | 12. 12. 2019. u 18:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Xiaomi / Xiaomi predstavio Bluetooth budilicu

Kako smo već nebrojeno puta pisali, Xiaomi se osim pametnim telefonima, televizorima i prijenosnicima bavi i raznoraznim gadgetima kao što su pametni bicikli, romobili i obuća.

Ovaj put su putem vlastite crowdfunding platforme Youpin predstavili nov proizvod, Qingping Bluetooth budilicu. Uz jednostavan dizajn Xiaomijevu budilicu odlikuje i mogućnost povezivanja s pametnim telefonima uz pomoć Bluetootha, što između ostalog uključuje i automatsku sinkronizaciju sata, javlja Bug.

Moguće je postaviti ukupno 16 različitih alarma uz 8 različitih melodija. Moguće je automatsko postavljanje svjetline zaslona uz uključeno automatsko smanjenje svjetline u razdoblju od 19 sati uvečer do 7 sati ujutro.

Uz funkciju sata i alarma Xiaomijev gadget ima i mogućnost praćenja temperature i vlažnosti zraka (temperatura se mjeri pomoću švicarskog Sensirion senzora). U prodaju stiže sredinom siječnja s cijenom od 8 američkih dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close