Podcast ''Sredinom''

VIDEO | Digitalni nomadi vas uče kako da zarađujete i u isto vrijeme putujete diljem svijeta

Samira kaže da joj takav način obavljanja posla i zarade pruža specijalan vid slobode i da je za nju to postao način života ili modernije rečeno ''lifestyle''.
Sci-Tech / Tehnologija | 08. 10. 2022. u 20:07 M.L. | Bljesak.info
Digitalni nomadi u Mostaru

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Digitalni nomadi Tim Marting iz SAD-a i Samira Holma iz Švedske bili su gosti u 27. izdanju podcasta ''Sredinom''.

Mjesec dana provest će u BiH a s nama su podijelili svoja iskustva o tome što znači biti digitalni nomad, kako izgleda njihova svakodnevnica, te tko sve može biti digitalni nomad.

Samira kaže da joj takav način obavljanja posla i zarade pruža specijalan vid slobode i da je za nju to postao način života ili modernije rečeno ''lifestyle''.

Iako je iz SAD-a, trenutno boravište Tima Martinga je Španjolska. Sviđa mu se zemlja, ljudi i mentalitet. Ujedno svoj posao može obavljati s bilo koje destinacije a kao co-founder platforme Citizen Remote pomaže digitalnim nomadima da se 'relociraju' diljem planete.

Oboje su u Mostar stigli putem projekta RECOOPER, kojeg realiziraju Gospodarska komora Federacije Bosne i Hercegovine i INTERA Tehnološki Park, a sufinanciraju Europska unija i vlada SR Njemačke.

Iiiii......tako je Hercegovina postala destinacija za digitalne nomade iz svih dijelova svijeta.

A što im se najviše sviđa u gradu na Neretvi, koje sadržaje bismo trebali dodatno promovirati i što poručuju onima koji tek žele ''uploviti'' u vode digitalnih nomada pogledajte u videu.

Kopirati
Drag cursor here to close