Redmi Note 11S

Novi uređaj iz najpoznatije serije mobilnih telefona na nevjerovatnom popustu

Redmi telefoni su od svog pojavljivanja na tržištu postali pravi fenomen i ne čudi što su početkom godine premašili cifru od čak 240 milijuna prodanih uređaja.
Sci-Tech / Tehnologija | 19. 09. 2022. u 12:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Redmi Note 11S je uređaj iz čuvene Redmi serije telefona koju nam donosi globalna tehnološka kompanija Xiaomi. Osim elegantnog dizajna, neke od ključnih karakteristika koje krase ovaj model su i izuzetna kamera od 108 MP, kao i MediaTek Helio G96 procesor.

Redmi telefoni su od svog pojavljivanja na tržištu postali pravi fenomen i ne čudi što su početkom godine premašili cifru od čak 240 milijuna prodanih uređaja. Model Redmi Note 11S donio je ozbiljan iskorak i usavršavanje skoro svih mogućnosti telefona, kako bi svaki korisnik imao pristup naprednim funkcijama u svom svakodnevnom korištenju ovog fantastičnog uređaja koji podiže korisničko iskustvo na još viši nivo.

Zabilježite svaki svoj trenutak i podijelite ga sa prijateljima

Glavna kamera Redmi Note 11S ima primarni senzor od čak 108 MP, koji omogućava snimanje u visokoj rezoluciji i sa vjerodostojnim detaljima, zahvaljujući kojima svaki korisnik može na jednostavan način da podijeli trenutke iz svog života sa svima. Uz selfi kameru od 16 MP moći ćete da zabilježite nevjerojatne slike pri svakom osvjetljenju, a vizualni efekti koji se nalaze u podešavanjima kamere doprinijet će tome da krajnji rezultat u svakoj situaciji bude očaravajući. Također, FHD+ AMOLED DotDisplay visoke brzine osvježavanja od 90 Hz pružit će nevjerojatno živopisne boje i detalje, uz nevjerojatnu jasnoću ekrana čak i pri jakom dnevnom svjetlu, dok će svaki pokret na ekranu biti lagodan i efikasan.

Moćne funkcije procesora i baterije za lagodno cjelodnevno korištenje

I sa softverske strane uređaj predstavlja ozbiljno unapređenje u odnosu na svoje prethodnike. Redmi Note 11S lagano odgovara na sve važe zahtjeve uz pomoć naprednog osmojezgarnog MediaTek Helio G96 procesora i sa do 8 GB RAM-a, uz opremljenost baterijom velikog kapaciteta od 5.000 mAh i uz brzo 33W Pro punjenje. Ovo vam omogućava da uređaj napunite do 100% za oko sat vremena, što znači da ne morate da brinete o bateriji dok koristite svoj telefon tokom dana.

Uz sve ovo, značajan napredak predstavlja i primena LiquidCool tehnologije za smanjivanje toplote koja dolazi sa ekrana. Površina od 10005mm2 za rasipanje toplote omogućava da se Redmi Note 11S stalno hladi i da radi bez problema, čak i tokom zahtjevnijih procesa.

Lagodan i kompaktan dizajn za svakodnevne potrebe

Redmi Note 11S donio je i potpuno novi dizajn ravnog okvira sa minimalističkim stilom koji daje elegantan izgled, ali je istovremeno i apsolutno praktičan i možete ga lagodno ponijeti svuda sa sobom. Uređaj je dostupan u tri boje: bijeloj, tamno plavoj i sivoj kako bi se besprijekorno uklopio u svačiji stil.

Tokom trajanja akcije Redmi Note 11S uređaj možete nabaviti po nevjerojatnoj cijeni od 519KM dok je redovna cijena 569KM. Akcija traje u periodu od 19. rujna do 30. rujna uz dostupnost u Xiaomi Store i kod ostalih Xiaomi partnera.

Kopirati
Drag cursor here to close