'Pametan start'

Mogućnosti razvoja pametnih domova predstavljene u Neumu

Zbog sve većeg izbora sustava i uređaja za upravljanje pametnim domovima nužno je pozornost obratiti na njihov sigurnosni aspekt
Sci-Tech / Tehnologija | 13. 12. 2022. u 22:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najnovije tehnologije i trendovi u području pametnog upravljanjima objektima predstavljeni su na događaju ''El Smart, pametan start'' koji se u ponedjeljak održao u Neumu.

Zbog sve većeg izbora sustava i uređaja za upravljanje pametnim domovima nužno je pozornost obratiti na njihov sigurnosni aspekt, smatraju organizatori događaja iz tvrtke El-Smart. Tehnologije su sudionicima predstavili partneri tvrtke.

Foto: PR / Događaj El Smart, pametan start

Elektro-Milas, vodeći distributer elektroinstalacijskog materijala u BiH je na ovoj prezentaciji predstavio Vimar By-Me sustav za pametno upravljanje objektom, a pored toga predstavio je i pametnu rasvjetu Philips Wiz.

Comtrade Distribution kao regionalni distributer informatičke opreme je iz svog portfolija izdvojio i prezentirao najnovije tehnologije iz Samsung serije pametnih hladnjaka i Samsung pametnog TV sustava za hotele. Pored Samsung proizvoda, prezentirali su i najnovije proizvode brandova Ubiquiti Unifi.

Foto: PR / Događaj El Smart, pametan start

Telko d.o.o. ovlašteni je zastupnik i distributer uredske, mrežne i telekomunikacijske opreme brojnih svjetskih proizvođača, s više od 25 godina iskustva. Na ovoj prezentaciji je predstavio novosti iz IP telefonskih centrala i dostupnih IP telefona za hotele, poduzeća i razne druge namjene.

Alarm Automatika kao regionalni lider u industriji tehničke zaštite nazočnima je prezentirao najnovija rješenja iz polja IP video nadzora i Ajax bežičnog alarmnog sustava.

''Ovo je tek prva promocija i prezentacija proizvoda koju je El-Smart organizirao, a sigurno ne i zadnja jer tehnologija postaje sve agilnija. Kontinuiranim usavršavanjem i informiranjem našim klijentima ćemo pružiti mogućnost uživanja u sigurnijim domovima s mogućnošću upravljanja na daljinu'', poručili su organizatori.

Foto: PR / Događaj El Smart, pametan start
Kopirati
Drag cursor here to close