Granica je vaša mašta

Midjourney, do sada neviđeni hit na internetu

Ono što se sa ovom aplikacijom može slikovno generirati je doslovno ograničeno jedino vašom maštom.
Sci-Tech / Tehnologija | 13. 12. 2022. u 14:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trenutačni hit na internetu je online aplikacija pod nazivom Midjourney kojom korisnici na poseban način kreiraju, stvaraju … do sada neviđene vizualne kreacije. Ono što se sa Midjourneyem može slikovno generirati je doslovno ograničeno jedino vašom maštom.

Primjer generiranih fotografija aplikacijom Midjourney su sportaši kao djeca koje je uradio i na Twitteru objavio korisnik Josip Vrbić.

Fotografije koje vidite u Twitter postovima iznad, kreirala je umjetna inteligencija, aplikacija, program... kako god želite da je zovete. Korisnik je samo upisao pojmove i poslao zahtjev prema Mirjourney aplikaciji koja je kreirala ove jedinstvene fotografije.

Bezbroj radova možete online pronaći ako u tražilicu upišite Midjourney. Kako se koristi ova aplikacija možete pogledati u videu ispod.

Midjourney je nezavisna istraživačka laboratorija koja proizvodi vlasnički program umjetne inteligencije koji stvara slike iz tekstualnih opisa, slično OpenAI-jevom DALL-E i open-source Stable Diffusion. Alat je trenutno u otvorenoj beta verziji, u koju je ušao 12. srpnja 2022.

Video: Midjourney, Complete Guide
Kopirati
Drag cursor here to close