Otkazano!

Koronavirus "ubio" ovogodišnju Facebokoovu developersku konferenciju F8

Iako se trebala održati u Kaliforniji u svibnju, redovna Facebookova konferencija F8 ove godine bit će odrađena kao niz lokalnih događaja i videokonferencija.
Sci-Tech / Tehnologija | 29. 02. 2020. u 10:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zabrinutost oko širenja koronavirusa 2019-NCoV stigla je i u SAD, a s njom i u Europi već viđeno otkazivanje raznih manifestacija na kojima bi se trebao okupiti veći broj ljudi.

Kao jedna od prvih "žrtava" epidemije koronavirusa u Silicijskoj dolini pala je Facebookova godišnja developerska konferencija F8.

Ona se trebala održati u kalifornijskom San Joseu ovoga svibnja, no zbog procjene da bi to bilo preopasno za zdravlje sudionika, glavni događaj je otkazan, javlja Bug.

Umjesto velike konferencije ove će godine biti održan niz manjih, lokalnih susreta developera, a velika predavanja pokušat će u Facebooku zamijeniti videokonferencijama i streamanim događajima. O svemu će, kažu, više detalja objaviti u narednim danima.

Osim ovog događaja, Facebook je otkazao i sudjelovanje na Global Marketing Summitu koji se održava 9. ožujka u San Franciscu, a gdje bi se trebalo okupiti oko pet tisuća posjetitelja.

Kopirati
Drag cursor here to close