LEONUS Banking digital

Inovativni proizvod iz BiH do sada nikad viđen u digitalnom bankarstvu

To je prava inovacija i do sada nikad viđen proizvod u tom obliku za financijsku industriju'', rekao je za Fenu izvršni direktor ABC Software Developmenta Edin Poprženović.
Sci-Tech / Tehnologija | 09. 12. 2018. u 13:03 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

ABC Software Development

Bosanskohercegovačka kompanija ABC Software Development u Londonu će od 12. do 14. veljače na konferenciji FinovateEurope 2019 prezentirati svoj inovativni proizvod za digitalno bankarstvo pod nazivom LEONUS Banking digital.

''Radujemo se što ćemo podijeliti našu viziju ovog proizvoda koje će sa sigurnošću oblikovati budućnost financijskih usluga. Zasnovano je na „blockchain“ tehnologiji i vještačkoj inteligenciji koja pruža vrhunsko iskustvo krajnjim korisnicima. To je prava inovacija i do sada nikad viđen proizvod u tom obliku za financijsku industriju'', rekao je za Fenu izvršni direktor ABC Software Developmenta Edin Poprženović.

Objašnjava da LEONUS Banking digital proizvod nudi kompletan paket koji se sastoji od središnjeg bankarskog sustava baziranog na blokchain tehnologiji. Proizvod, kako kaže, omogućava jednostavnu implementaciju digitalnog bankarskog poslovanja u rekordno kratkom roku, ne samo tradicionalnim bankama nego i novim sudionicima na tržištu pružanja financijskih usluga.

Proces selekcije za FinovateEurope je izuzetno konkurentan, a rješenje ABC Software Developmenta LEONUS Banking digital pojavit će se uz neke od najuticajnijih europskih i američkih razvojnih tehnologija.

''Ovo je velik uspjeh za ABC Software Development i ponosni smo što je Finovate tim odabrao i prepoznao LEONUS Banking digital. Prvi put se predstavljamo na Finovateu, koji ćemo iskoristiti i za razmjenu mišljenja sa predstavnicima vodećih globalnih financijskih institucija'', dodao je Poprženović.

Zbog sudjelovanja bh. kompanije na Finovate Europe 2019 zadovoljstvo je izrazio potpredsjenik Finovatea Greg Palmer navodeći da je proizvod ABC Software Developmenta zasnovan na blockchain tehnologiji i predstavlja jedinstvenu ponudu za financijsku industriju.

FinovateEurope je konferencija namjenjena za inovativne startupe i kompanije iz oblasti bankarstva i financijske tehnologije.

Kopirati
Drag cursor here to close