Nastavak suradnje

Google od LG-ja kupuje OLED zaslone s notchom

Južnokorejski Digital Daily piše o suradnji između Googlea i LG Displaya koja će rezultirati isporukom OLED zaslon s notchom za novi Pixel 3 XL što će realizirati potonja južnokorejska tvrtka.
Sci-Tech / Tehnologija | 31. 05. 2018. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je više naznaka kako će Googleov idući pametni telefon iz Pixel serije, Pixel 3 XL doći s među proizvođačima sve popularnijim notchom.

Nakon što su se na Internetu pojavili konceptni renderi dvaju novih Pixela, modela Pixel 3 bez notcha i modela Pixel 3 XL s notchom, južnokorejski mediji (Digital Daily) iznose informacije o namjeri Googlea da od tvrtke LG Display nabavi upravo takav tip zaslona, piše Bug.hr.

Riječ je o nastavku suradnje dviju tvrtki koje su već surađivale na zaslonu za veći Pixel XL model (zaslone za manji Pixel je dosad isporučivao Samsung).

Digital Daily ne navodi uobičajene podatke koji se tiče zaslona (veličina, rezolucija i omjer stranica) već samo iznose podataka kako je cijena ovakvih OLED zaslona s notchom za 20 do 25% veća u odnosu na klasične OLED zaslone bez notcha i LCD zaslone s notchom.

Kopirati
Drag cursor here to close