10.-11. listopad

Cross Border Coworking Conference se vraća i ove godine!

Konferencija će se osvrnuti i na odnose digitalnih nomada i lokalaca, ali i odnose u regiji između država koje mogu zajednički raditi na privlačenju digitalnih nomada.
Sci-Tech / Tehnologija | 16. 08. 2022. u 17:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Više od 180 osoba iz svih dijelova svijeta prošlu je jesen započelo družeći se u Budvi na prvom izdanju Cross Border Coworking Conference, događaja koji je kroz tri dana programa u fokus stavio aktualne teme coworkinga i digitalnih nomada. Godinu dana kasnije, ova konferencija se vraća novim izdanjem koje će se održati na Jahorini u Bosni i Hercegovini od ponedjeljka, 10.10. do utorka, 11.10.2022. godine!

Konferencija, čiji je cilj predstaviti potencijale regije za privlačenje digitalnih nomada, i ove će godine okupiti digitalne nomade iz svih dijelova svijeta, donositelje odluka u regiji, turističke operatere i sve one subjekte koji igraju važnu ulogu u kreiranju ponude privlačne ovoj ciljnoj skupini. I ove će se godine na pozornicu popeti regionalni i svjetski stručnjaci koji će kroz niz predavanja, radionica i panel diskusija razgovarati o globalnom trendu koji su prepoznale svjetske države i svoju ponudu strateškim pristupom prilagodile potrebama digitalnih nomada. Konferencija će se dotaknuti potreba ove ciljne skupine, kao i potencijala regije da zadovolji te potrebe, a novitet ove godine su i radionice na kojima će se razgovarati o dojmovima digitalnih nomada te coworkingu kao alatu za razvoj zajednice. Konferencija će se osvrnuti i na odnose digitalnih nomada i lokalaca, ali i odnose u regiji između država koje mogu zajednički raditi na privlačenju digitalnih nomada.

Detalje o programu konferencije moguće je pronaći OVDJE, a sudjelovanje će i ove godine biti potpuno besplatno. Zato, digitalni nomadi, donositelji odluka, turistički operateri i drugi zainteresirani, zabilježite ove dane u svoj kalendar i budite spremni na novu dozu učenja, razmjene iskustava i zabave!

Cross Border Coworking Conference 2022 organiziraju INTERA Tehnološki Park, Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis i Proaktiv kroz projekt Cross Border Coworking Cooperation financiran sredstvima sredstvima Fonda za Zapadni Balkan i Europske unije u okviru Poziva za regionalne projektne prijedloge "Support to the Promotion of Civil Society regional activities in the Western Balkans''.

Kopirati
Drag cursor here to close