Uskoro

Apple će predstaviti novu iPad Pro M2 seriju u sljedećim danima

Kako navodi Mark Gurman, novi 11-inčni i 12,9-inčni iPad Pro tableti doći će s M2 SoC-om te podrškom za MagSafe.
Sci-Tech / Tehnologija | 18. 10. 2022. u 08:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema informacijama koje je u svom Power On biltenu objavio Appleov analitičar i Bloombergov reporter, Mark Gurman, Apple će nove iPad Pro tablete predstavite ranije nego što se očekivalo.

„Novi iPad Pro stiže za nekoliko dana. Tvrtka se sprema predstaviti novu 11-inčnu i 12,9-inčnu verzije tableta, kodnih naziva J617 i J620, koje uključuju isti M2 procesor koji se nalazi u najnovijem MacBook Airu“, tvrdi Gurman.

Istaknuo je kako će najveća promjena upravo biti M2 SoC, koji će nuditi 20 posto bolje performanse u usporedbi s prethodnim iPad Pro M1 modelima. Dizajn se navodno neće mijenjati, no korisnici bi trebali dobiti MagSafe podršku.

Štoviše, Gurman spominje i mogućnost reverzibilnog bežičnog punjenja, što bi bilo korisno za one koji imaju AirPods slušalice ili iPhone, javlja Bug.

Službenog događaja za predstavljanje novih iPad Pro modela neće biti, već će, kako kaže Gurman, biti najavljeni priopćenjem za medije objavljenoj na Appleovoj stranici. Uz nove tablete s M2 SoC-om, očekuje se i softversko ažuriranje na iPadOS 16.

Kopirati
Drag cursor here to close