Potvrđeno

Ako imate problema sa zvučnikom na iPhoneu 12, Apple će ga zamijeniti besplatno

''Ako vaš iPhone 12 ili iPhone 12 Pro ne emitira zvuk iz prijemnika tijekom upućivanja ili primanja poziva, možda ispunjava uvjete za servis'', navode iz Applea.
Sci-Tech / Tehnologija | 30. 08. 2021. u 07:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potaknuti prijavama korisnika iPhone 12 i 12 Pro uređaja u vezi problematičnog gornjeg zvučnika koji ponekad ne radi tijekom poziva, Apple je odlučio pokrenuti servisni program u svrhu njegove besplatne zamjene, objavili su na svom blogu.

Naime, Apple kaže da se problem javlja kod malog postotka uređaja proizvedenih u razdoblju od listopada 2020. te do travnja ove godine, pa nije u potpunosti jasno koliko je korisnika zapravo oštećeno.

U tvrtkinoj se objavi navodi da je za popravak potrebno kontaktirati Appleov ovlašteni servis, koji će ga napraviti potpuno besplatno.

No, valja istaknuti da će se ostali problemi, poput puknutog zaslona i sličnih, morati riješiti prije ovog servisa, javlja Bug.

''Ako vaš iPhone 12 ili iPhone 12 Pro ima bilo kakvo oštećenje koje umanjuje mogućnost dovršetka popravka, poput napuknutog zaslona, taj će se problem morati riješiti prije servisa'', kažu iz Applea dodajući da će to rezultirati dodatnim troškovima.

Modeli iPhone 12 mini i iPhone 12 Pro Max nisu dio ovog programa.

Kopirati
Drag cursor here to close