Huawei predstavio najnovija tehnološka dostignuća

Najavljen dolazak ''Huawei 5G Trucka'' u Sarajevo

Predstavnici medija, koji su prisustvovali ovom druženju, su imali priliku da otkriju što se krije iza magične zavjese ”high tech” svijeta i iskuse djelić tog doživljaja.
Sci-Tech / Tehnologija | 30. 09. 2021. u 15:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Huawei, globalni ponuđač IKT infrastrukture i pametnih uređaja, je danas, putem virtualne posjete Convention & Exhibition Centru u Shenzhenu, u Sarajevu predstavila neke od najnovijih tehnoloških dostignuća iz svijeta 5G mreže.

Predstavnici medija, koji su prisustvovali ovom druženju, su imali priliku da otkriju što se krije iza magične zavjese ”high tech” svijeta i iskuse djelić tog doživljaja.

Više o poslovanju Huawei-a u BiH rekao je Zećir Kasumić, Rukovoditelj Odjela za komunikacije i odnose s javnošću.

"Kompanija Huawei je globalni lider u polju informacijsko-komunikacijskih tehnologija te smo prisutni u preko 140 zemalja širom svijeta, gdje pružamo svoje proizvode i usluge, te kontinuirano radimo na razvijanju lokalnih talenata, podršci mladima, obrazovanju i razmjeni znanja. Naš cilj je donijeti digitalizaciju svakoj osobi, domu i organizaciji u svrhu potpuno povezanog inteligentnog svijeta."

Svi prisutni su dobili priliku virtualno se prošetati Huawei inovacijskim centrom u Kini, iz kojeg se direktno uključio Kompocholis Konstantinos, Huawei Shenzhen, Senior Marketing Manager.

Galileo Exhibition Hall je izložbeni prostor koji na jednostavan način pokazuje ključne karakteristike 5G mreže i kako ona transformira svijet oko nas. Konstantinos je tijekom svog obraćanja kroz konkretne primjere prikazao kako 5G mreža može olakšati posao zdravstvenih radnika, radnika u rudnicima i u mnogim drugim industrijama.

Tijekom online obilaska izložbene dvorane Galileo, demonstrirane su različite tehnologije i širok raspon njihovih primjena, funkcionalnosti i virtualnih pogodnosti. 5G tehnologije izgrađene su kako bi se osigurale 10 puta veće brzine, niske latencije i masivne veze. Kroz ovaj virtualni tour Huawei inovacijskim centrom prikazan je napredak u robotici i revolucionarnim aplikacijama, od socijalnih, zabavnih, do poslovnih i industrijskih aplikacija i tehnologija.

Tijekom druženja najavljen je i dolazak "Huawei 5G Truck" u Sarajevo, zakazan za 25. listopada, koji će prisutnima pružiti sasvim novo iskustvo i doživljaj.

Kopirati
Drag cursor here to close