Napravljeni da traju duže

Nokia G11 i G21 imaju trodnevno trajanje baterije i dvostruko više sigurnosnih ažuriranja

Sci-Tech / Tehnologija | 14. 02. 2022. u 11:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HMD Global, dom Nokia telefona, danas je objavio par novih, otpornih pametnih telefona G serije - Nokia G11 i Nokia G21.

Nokia telefoni od ranije su poznati po robusnom vijeku trajanja baterije pa tako i novi pristupačni Android pametni telefoni nisu izuzetak s impresivnim trodnevnim trajanjem baterije i novom Super Battery Saver opcijom, kao i sigurnosnim ažuriranjima vodećim u kategoriji.

Florian Seiche, izvršni direktor HMD Globala: "Nastavljamo pomjerati granice u segmentu srednjeg ranga pružajući pristupačnu, sigurnu i konkurentnu tehnologiju za sve. Drago mi je da možemo predstaviti dva nova heroja iz naše G-serije, Nokia G11 i Nokia G21.

Ova dva uređaja su oličenje izdržljivosti i dugotrajnosti baterije po kojima su Nokia telefoni postali poznati prethodnih godina. Dugotrajnost baterije u kombinaciji s najboljim Android softverom i više sigurnosnih ažuriranja od konkurencije u ovoj cjenovnoj kategoriji, učvršćuje našu viziju za 2022. i dalje – da nastavljamo graditi telefone koji traju duže."

Zaštita bez premca za mobilnu tehnologiju koja traje duže

Dvostruko više sigurnosnih ažuriranja od konkurencije kako bi se zaštitili važni podaci – Nokia G11 i Nokia G21 će raditi neprimjetno u pozadini kako bi vas štitili dok bezbrižno provodite dan.

Uvođenje načina rada s maskom na pristupačne pametne telefone – prvi put dostupan na G-seriji, ovaj način rada osigurava da se praktičnost otključavanja licem nikad ne naruši. Čuvajte svoje podatke s ili bez zaštitne maske za lice.

Spreman za Android 12, tako da uvijek imate pristup najnovijim funkcijama i imate pametni telefon koji možete zadržati duže.

Uz podršku vodećih partnera u industriji za najbolja iskustva u klasi, Nokia G11 i Nokia G21 dolaze s prethodno instaliranim Spotify i ExpressVPN. Spotify omogućava vlasnicima Nokia pametnih telefona pristup 70 milijuna pjesama i 3,2 milijuna podcasta. Za poboljšanu privatnost i dodatni mir, ExpressVPN je sada dostupan na svim novim Nokia pametnim telefonima uz 30-dnevnu besplatnu probnu verziju.

Dugotrajno trajanje baterije tako da možete ostati povezani cijeli dan

Impresivno trodnevno trajanje baterije savršeno je za one koji žele provesti dan bez brige o tome koliko im je baterije ostalo. Bilo da se radi o bilježenju uspomena s obitelji ili gledanju omiljenih emisija, uz nove Nokia G11 i Nokia G21 ostajete povezani cijeli dan.

Nova funkcija Super Battery Saver omogućava dodatno produžavanje trajanja baterije – čak je moguće odabrati gdje će se točno uštedjeti energija, tako da i dalje možete pristupiti ključnim funkcijama koje su vam potrebne. Nokia G11 i Nokia G21 omogućavaju aktiviranje ove funkcije u bilo koje vrijeme.

Brz odgovor za veću produktivnost

Otključali smo snagu od 90 Hz po prvi put u G-seriji. Poboljšana brzina osvježavanja čini pomicanje i tipkanje još fluidnijim, a fotografije izgledaju još bolje.

Fotografija koja oduzima dah uz Nokia G21

Svestrani fotoaparati s tri leće u potpunosti će opremiti svakoga za snimanje fotografija koje izgledaju profesionalno, isporučujući prekrasne detalje čak i pri slabom osvjetljenju. S prednje strane, umjetna inteligencija osigurava da večernji selfiji imaju pravu količinu svjetla i jasnoće. Također, novi uređaji podižu kvalitetu zumiranja vaših snimaka u zapanjujući rezultat.

Novi dizajn, ista finska izdržljivost

Predstavljajući potpuno novi dizajn, Nokia G11 i Nokia G21 su tanji i ergonomičniji. Izrađen od čvrstog polikarbonata, novi dizajn odaje počast izdržljivosti i nordijskoj izvrsnosti koju očekujete od Nokia telefona, a istovremeno donosi osvježeni izgled asortimanu.

Za dodatni mir, maska koja je dostupna za oba uređaja pokazat će ljepotu vašeg telefona. Izrađena je od recikliranih materijala i može se reciklirati nakon upotrebe.

Kopirati
Drag cursor here to close