Za najmlađe

Započeli upisi u ''Malac Genijalac'' školu u Mostaru

Svi programi su fleksibilno i pažljivo osmišljeni od najboljih stručnjaka, uzimajući u obzir individualne potrebe svakoga djeteta.
Sci-Tech / Obrazovanje | 07. 12. 2023. u 19:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodna škola matematike ''Malac Genijalac'' edukativni je program namijenjen zdravom razvoju dječjeg mozga.

Ova škola je specijalizirana za razvoj kognitivnih sposobnosti i intelektualnih potencijala djece, koja provodi edukacijsko – razvojne programe za djecu od 3 do 12 godina.

Kognitivni efekti postignuti programima Malca Genijalca ne gube se po završetku školovanja, već postaju trajne sposobnosti i vještine koje njihovi polaznici posjeduju tijekom cijeloga života.

Škola se sastoji od tri programa: Numicon (za djecu od 3 do 4 godine), Malac Sveznalac (za djecu od 4 do 6 godina) i Mentalna aritmetika ( za djecu od 6 do 12 godina).

Foto: Malac Genijalac / Malac Genijalac

Svi programi su fleksibilno i pažljivo osmišljeni od najboljih stručnjaka, uzimajući u obzir individualne potrebe svakoga djeteta.

Učenje se prakticira u malim grupama kroz zabavne aktivnosti, različite igre i natjecanja, pri čemu je najvažnija opuštena i kreativna atmosfera.

Malac Genijalac je organizator i sudionik međunarodnih natjecanja što omogućava učenicima sudjelovanje na prestižnim svjetskim natjecanjima i olimpijadama, gdje djeca na ovaj način stječu dragocjeno iskustvo i razvijaju zdrav natjecateljski duh.

Foto: Malac Genijalac / Malac Genijalac

''Zadnje ovako natjecanje održalo se u lipnju ove godine u Beogradu, gdje su djeca naše škole iz Mostara postigla odlične rezultate, te upoznali malene genijalce iz različitih zemalja kao što su Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Rumunjska, Slovačka, Švicarska…'', navode.

Zimski upis novih genijalaca kreće već sada, a sve dodatne informacije možete dobiti na službenoj Facebook i Instagram stranici Malac Genijalac Mostar.

''Neka i Vaš malac postane mali genijalac'', poručuju iz ove škole.

Kopirati
Drag cursor here to close