Voditelj tečaja bio je Marko Suton

Uspješno završen Napretkov tečaj SEO copywritinga

Prezentacijom i analizom napisanih SEO blogova i dodjelom certifikata završen je prvi ciklus specijaliziranog tečaja copywritinga – SEO copywritinga
Sci-Tech / Obrazovanje | 31. 05. 2022. u 09:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prezentacijom i analizom napisanih SEO blogova i dodjelom certifikata završen je prvi ciklus specijaliziranog tečaja copywritinga – SEO copywritinga u organizaciji HKD Napredak, Glavne podružnice Mostar koji se održavao u prostorijama čitaonice Narodne knjižnice HNŽ.

Ovaj specijalizirani tečaj copywritinga bio je namijenjen polaznicima koji su uspješno završili osnovni tečaj copywritinga kojeg je HKD Napredak, GP Mostar, organizirao već četiri puta.

Voditelj tečaja bio je Marko Suton, diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter, koji je kroz pet susreta polaznike upoznao s procesima kreiranja sadržaja po načelima SEO copywritinga.

SEO je, inače, optimizacija web stranica za tražilice, a važan aspekt te optimizacije je SEO copywriting, tj. pisanje tekstualnog sadržaja po unaprijed istraženim i odabranim ključnim riječima. Tijekom pet susreta polaznici su se upoznali sa samim SEO-om, zatim s tehnikama istraživanja ključnih riječi, pravilima pisanja SEO sadržaja, kao i s određenim SEO copywriting trikovima.

Dopredsjednik HKD Napredak Miroslav Landeka zahvalio je vodstvu i djelatnicima Narodne knjižnice HNŽ-a i Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače koji su ustupili na korištenje svoje prostorije i tako nam omogućili održavanje i ovog specijaliziranog tečaja copywritinga. Zahvalio je i voditelju tečaja Marku Sutonu te naglasio kako je sada već tečaj copywritinga postao svojevrsni Napretkov brend.

-S ovim specijaliziranim tečajem koji se bavi SEO copywritingom sada smo priču o copywritingu podigli na viši razinu. Drago mi je da su polaznici zadovoljni tečajem i da su iz njega izvukli nešto korisno. Moram reći da sam izuzetno ponosan na njih jer su, unatoč svim svojim obavezama u privatnom i obiteljskom životu, pokazali interes i volju da prisustvuju predavanjima i da napišu zadaću u vidu SEO bloga. – rekao je Marko Suton, voditelj tečaja SEO copywriting i član HKD Napredak, Glavna podružnica Mostar.

Osnovni tečaj copywritinga kao i SEO tečaj copywritinga u organizaciji HKD Napredak, GP Mostar bit će organizirani i ubuduće, a o točnom terminu petog ciklusa osnovnog tečaja copywritinga javnost će biti blagovremeno informirana.

A o samom tečaju kao i o predavaču polaznici su izrazili svoje oduševljenje.

Kristina Vujević - „Kada pomislite da ne može bolje od prethodne riznice znanja iz oblasti copywritinga, Marko Suton organizira novi tečaj, na jednom potpuno novom nivou.

SEO copywriting tečaj je odličan nastavak na prethodni – upotpunjuje znanje i uvodi u potpuno novu sferu iz ove oblasti. Uz Markovo detaljno objašnjenje i potpunu posvećenost prenošenju znanja, shvatiš da i ti možeš postati SEO copywriter! Sve komplikacije koje SEO ponekad nosi sa sobom, Marko je razložio na jednostavne dijelove i približio nam na najbolji mogući način te je upravo to ono što mi se najviše svidjelo. Dobre atmosfere nije nedostajalo, baš kao i prethodnog puta tako da se učilo s veseljem i lakoćom. Od mene sve preporuke i nadam se da će Marko ponovo organizirati novi tečaj, pa ovim putem unaprijed rezerviram mjesto.“

Domagoj Zelenika - „SEO copywriting drugi je tečaj koji sam pohađao kod predavača Marka Sutona te je, kao i prethodni put, apsolutno ispunio moja očekivanja.

Tečaj SEO copywriting-a odlično je osmišljen program koji postepeno i detaljno uvodi polaznike tečaja u taj svijet te ga nije problem pratiti. Svakako bih izdvojio da sam najviše zahvalan na tome što sam se upoznao s mnogo alata za koje do jučer nisam ni znao da postoje, a jako su korisni.

Predavač Marko Suton, kao i na prethodnom tečaju, odaje dojam da se maksimalno trudi cjelokupno znanje prenijeti na polaznike. Izuzetno prisutan te prijateljski nastrojen, kako za vrijeme tečaja - tako i nakon.

Ukoliko bude prilike za neke nove termine SEO copywriting-a kod predavača Marka Sutona, svakako preporučujem svima koji su zainteresirani saznati nešto više o ovom zanimanju.“

Anđela Sabranović - "Iako sam bila oduševljena i prvim tečajem kod Marka na temu općenito copywritinga, drugi stupanj na kojem smo obrađivali SEO copywriting me osvojio jer je sve objašnjeno na toliko jednostavan način. Do sada mi je SEO copywriting izgledao kao nešto jako komplicirano, ali Marko nam je sve približio na jedan svima razumljiv način. Zahvalna sam mu i što je s nama nesebično podijelio znanje koje je on prikupljao godinama. Sada se doista osjećam spremnom napisati SEO blog, a sviđa mi se i što je naš posljednji zadatak na tečaju bio upravo taj, dakle da samostalno napišemo SEO blog od 600 i više riječi."

Kopirati
Drag cursor here to close