APTF

U pripremi jedan od najkvalitetnijih časopisa, Trut(h) Studentskog zbora APTF - a

Glavni ciljevi i ideje časopisa su zajedničko učenje u izradi različitih tema, prikazivanje općenitog fakultetskog rada, od laboratorijskih pa do radova na pokušalištu u Rodoču te time i eventualno privlačenje pažnje i davanje određenih informacija.
Sci-Tech / Obrazovanje | 16. 03. 2023. u 15:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenti Agronomskog i prehrambeno – tehnološkog fakulteta Sveučilšta u Mostaru i ove godine nastavljaju, sada već tradiciju, fakultetskog časopisa Trut(h). Prema tome, ponovno su se odazvali na prvi radni sastanak koji je održan u srijedu, 15. ožujka 2023. godine.

Na samom početku sastanka svi su se prikladno predstavili kako bi se međusobno bolje upoznali i time skladnije organizirali ovaj projekt.

Ove godine izabrane su dvije glavne urednice – Jelena Mihaljević i Andrijana Marold, studentice treće godine preddiplomskog studija, smjer Prehrambena tehnologija, koje su se ostalim studentima obratile prikladnim i poticajnim riječima te predstavile osnovne i početne ideje i ciljeve samog časopisa. S njima je prisustvovao i Ivan Mucić, njihov zamjenik te ujedno i predsjednik Studentskog zbora APTF – a.

Članovi uredništva su iznijele svoje teme i ideje koje su doista bile raznovrsne i zanimljive te su svi zajedno razgovarali o načinu izrade kako njihovih slobodno odabranih tema tako i onih vezanih za općeniti fakultetski rad kroz akademsku godinu.

''Prije nego što počnemo pisati članak, trebamo odgovoriti na neka važna pitanja, poput onoga što želimo reći u članku. Članak je zanimljiv čitatelju ako mu odgovori na pitanje koje i njega zanima'', naveo je Ivan Mucić, predsjednik Studentskog zbora Agronomskog i prehrambeno tehnološkog fakulteta.

''Glavni ciljevi i ideje časopisa su zajedničko učenje u izradi različitih tema, prikazivanje općenitog fakultetskog rada, od laboratorijskih pa do radova na pokušalištu u Rodoču te time i eventualno privlačenje pažnje i davanje određenih informacija i slika budućim potencijalnim studentima. Naravno, s tim se i podrazumijeva zajedničko druženje i bolje međusobno upoznavanje kolega'', izjavile su glavne urednice, Jelena Mihaljević i Andrijana Marold.

I ove godine, veliki je zadatak pred studentima, no svi se s povjerenjem nadaju najboljem ishodu te nastavku ove vrijedne tradicije.

Kopirati
Drag cursor here to close