Na SUM-u

Tjedan psihologije u Mostaru

Tjedan psihologije za cilj ima na zabavan i jednostavan način prikazati spoznaje iz bogatog znanstvenog područja psihologije
Sci-Tech / Obrazovanje | 04. 05. 2019. u 17:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Plakat tjedna psihologije

Pozivaju se studenti Sveučilišta u Mostaru kao i ostali radoznali na drugi Tjedan psihologije, koji će se održati na Filozofskom fakultetu, od ponedjeljka 6. svibnja do petka 10. svibnja 2019. godine.

Ovaj zabavno-edukativni događaj u organizaciji Udruge studenata psihologije Mentalist i Studija psihologije uz podršku Filozofskog fakulteta i Studentskog zbora je namijenjen studentima, srednjoškolcima, kao i svima ostalima koji žele nešto saznati o psihologiji, priopćili su organizatori.

Tjedan psihologije za cilj ima na zabavan i jednostavan način prikazati spoznaje iz bogatog znanstvenog područja psihologije te ponuditi vještine i savjete koje svako od nas može iskoristiti kako bi poboljšao kvalitetu života.

Kroz tjedan će se održati mnoštvo praktičnih radionica i interaktivnih predavanja sa zanimljivim temama koje su pripremili studenti psihologije zajedno s djelatnicima Studija psihologije u svrhu promicanja znanja i popularizacije ove mlade znanosti.

''Naši će se studenti suočiti s nekim od najintimnijih i najfascinantnijih fenomena ljudske prirode. Zašto je zaljubljivanje fatalno, zašto naša sjećanja nisu vjerodostojna, koje je značenje snova te koje su posljedice moderne zaluđenosti društvenim mrežama.
Zadnji je dan posvećen mališanima koji će imati priliku iskušati se kao mali znanstvenici te uroniti u čarobni svijet mozga. Maturanti će, isti dan, imati priliku saznati TKO SMO Mi i čime se bavimo.

Sretni smo što smo imali priliku organizirati ovaj tjedan i pokazati našoj zajednici što psihologija sve nudi. Na Vama je red da ovaj Tjedan upotpunite i na kraju krajeva učinite nešto novo, nešto dobro za sebe'', priopćili su organizatori.

Svečano otvaranje Tjedna psihologije započet će u ponedjeljak u 16:00 u učionici 27 na Filozofskom fakultetu u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close