Više djelatnika

Sveučilište u Mostaru traži referente

Sveučilište u Mostaru u potrazi je za više djelatnika.
Sci-Tech / Obrazovanje | 28. 02. 2021. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Kampus Sveučilišta u Mostaru

Sveučilište u Mostaru raspisalo je Javni natječaj za prijem u radni odnos više djelatnika.

Kako je objavljeno na internet stranici, Sveučilište traži samostalnog referenta za medije i odnose s javnošću (jedan izvršitelj), samostalnog referenta za protokol (jedan izvršitelj), te samostalnog referenta za ljudske potencijale (2 izvršitelja).

Kratak opis poslova

Samostalni referent za medije i odnose s javnošću obavlja sljedeće poslove: istraživanje (prikupljanje informacija), planiranje, realizacija i vrednovanje odnosa s javnošću na Sveučilištu u Mostaru, informiranje ciljane javnosti o događajima na Sveučilištu u Mostaru putem pisanih, govornih, vizualnih, event tehnika te novih tehnologija. Detaljan opis poslova određen je Pravilnikom o unutarnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta Sveučilišta u Mostaru.

Samostalni referent za protokol između ostalog obavlja sljedeće poslove: neposredno sudjelovanje u izvršenju određenih stručnih poslova u okviru poslova ureda rektora, organiziranje rada protokola rektora, organiziranje dogovorenih radnih i protokolarnih posjeta Sveučilištu i ustrojbenim jedinicama, rukovođenje organizacijom ceremonija na Sveučilištu. Detaljan opis poslova određen je Pravilnikom o unutarnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta Sveučilišta u Mostaru.

Samostalni referent za ljudske potencijale zadužen je za obavljanje poslova vezanih uz izbor, raspored, praćenje i stručnu izobrazbu zaposlenika na Sveučilištu u Mostaru, sudjelovanje u provedbi procesa prijema novih djelatnika te provedbi svih kadrovskih postupaka, vođenje kadrovske dokumentacije i različitih evidencija putem evidencijskih kartona ili računalnih baza te suradnja s ustrojbenim jedinicama.Detaljan opis poslova određen je Pravilnikom o unutarnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta Sveučilišta u Mostaru.

Pravni fakultet

Raspisan je i Javni natječaj za prijem u radni odnos samostalnog referenta za IT potporu (1 izvršitelj) i referenta na recepciji (1 izvršitelj). Mjesto rada je u Mostaru na Pravnom fakultetu.

Kako je navedeno u Natječaju samostalni referent za IT potporu treba između ostalog obavljati sljedeće poslove: prati, opslužuje i održava rad informacijskog sustava Fakulteta, otklanja zastoje, probleme u radu i kvarove, izvještava i surađuje sa sveučilišnim i vanjskim službama vezano za održavanje i opsluživanje informacijskog sustava, sudjeluje u pružanju tehničke podrške za rad na online platformi za učenje (SUMARUM), osigurava rad informatičke opreme i vrši implementaciju i održavanje programske podrške.

Referent na recepciji rukuje telefonskom centralom, prima telefonske pozive i usmjerava ih osobama na koje se odnose, vrši kontrolu ulazaka u zgradu, daje obavijesti u svezi kretanja osoba i održavanja skupova na Fakultetu, obavlja manje administrativne poslove.

Detaljan opis poslova određen je Pravilnikom o unutarnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta Sveučilišta u Mostaru – ustrojbena jedinica Pravni fakultet.

Kopirati
Drag cursor here to close