Agripreneur

Sve je spremno za petodnevnu radionicu u Mostaru

Sudionici će detaljnije ući i u svijet digitalnog marketinga i primjene informacijskih tehnologija u poljoprivredi, a imat će priliku poslušati i iskustva stručnjaka iz Sjedinjenih Američkih Država.
Sci-Tech / Obrazovanje | 21. 04. 2023. u 13:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon uspješno održane prve radionice krajem studenog u Bijeljini, mladi poljoprivrednici, korisnici projekta AGRIPRENEUR, sljedeći će tjedan nastaviti jačati poduzetničke vještine. Njih 50 u periodu od ponedjeljka, 24. travnja do petka, 28. travnja 2023. godine u Mostaru očekuje intenzivna radionica koja će biti odlična nadogradnja znanja stečenih tijekom prethodne.

Tijekom pet dana, sudionici će imati priliku slušati iskusne stručnjake koji će ih uvesti u svijet pripreme projektnih prijedloga s naglaskom na praktičan rad na razvoju logičkog okvira, budžeta i ostalih dijelova projektnih aplikacija. Sudionici će detaljnije ući i u svijet digitalnog marketinga i primjene informacijskih tehnologija u poljoprivredi, a imat će priliku poslušati i iskustva stručnjaka iz Sjedinjenih Američkih Država.

Program radionice će se dotaknuti i pravnih formi organiziranja poduzetničkih djelatnosti, ali i osnova financija i upravljanja istim. Kroz terenske posjete polaznici će moći upoznati se s pozitivnim primjerima iz svijeta poljoprivrede, a tijekom radionice imat će priliku i za neformalna druženja kako bi ojačali stvorenu mrežu i u budućnosti ostvarili suradnju. Kroz radionicu fokusiranu na prezentacijske i komunikacijske vještine polaznici će se pripremiti za predstavljanje svojih projekata pred stručnim žirijem koji će izabrati najbolji projekt.

Projekt AGRIPRENEUR, podržan sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država, implementira Univerzitet u Banja Luci uz podršku partnera iz North Carolina State University, INTERA Tehnološkog Parka, WEBIN-a i organizacije GirlTHink.

Kopirati
Drag cursor here to close