Potpisan sporazum

Suradnja MUP-a HNŽ-a i Pravnog fakulteta Univerziteta Džemal Bijedić

Sporazum je nastavak logičnog slijeda i pozitivan iskorak u zajedničkim nastojanjima za proširenjem mogućnosti stjecanja novih znanja i usavršavanja mladih ljudi.
Sci-Tech / Obrazovanje | 26. 03. 2024. u 12:38 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije Marijo Marić i dekanica Pravnog fakulteta Univerziteta Džemal Bijedić prof. dr. Amra Jašarbegović potpisali su u ponedjeljak u Mostaru Sporazum o suradnji ovih dviju institucija kojim su definirani ciljevi i aktivnosti suradnje u svrhu unaprjeđenja nastavnog procesa praktičnim vještinama.

Potpisnici su uvjereni da će operacionalizacija predmetnog Sporazuma doprinijeti osposobljavanju primarno studenata studija "Kriminalistika i sigurnosne studije" za uspješnu primjenu teorijskoga znanja u praksi cijeneći da je upravo MUP HNŽ-a institucija koja putem svojih ustrojbenih jedinica obavlja poslove za koje se studenti ovoga studija obrazuju, izvijestio je županijski MUP.

Kako su istaknuli, spomenuti sporazum je nastavak logičnog slijeda i pozitivan iskorak u zajedničkim nastojanjima za proširenjem mogućnosti stjecanja novih znanja i usavršavanja mladih ljudi koji će u budućnosti obavljati neke od najsloženijih poslova u oblasti sigurnosti.

Inače, potpisivanju sporazuma nazočili su Robert Perić - ravnatelj policije MUP-a HNŽ, dr. sc. Jerko Livaja - načelnik Ureda ravnatelja policije MUP-a HNŽ, prof. dr. sc. Nerma Čolaković-Prguda - prodekanica Pravnog fakulteta Univerziteta Džemal Bijedić Mostar i doc. dr. sc. Sunčica Hajdarević - prodekanica Pravnog fakulteta Univerziteta Džemal Bijedić Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close