HKD Napredak

Mostar - tečaj copywritinga i SEO copywritinga

Prijave za tečaj copywritinga i SEO copywritinga možete izvršiti prijavom s imenom i prezimenom te kratkim CV-em na mail [email protected], najkasnije do petka, 5. travnja.
Sci-Tech / Obrazovanje | 26. 03. 2024. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira Tečaj copywritinga i SEO copywritinga u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata.

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar u suradnji s Narodnom knjižnicom HNŽ-a u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače organizira Tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga i SEO copywritinga koji će svoj prvi susret imati u ponedjeljak, 8. travnja 2024. godine u 19:30 sati u prostorijama čitaonice.

Kroz osam susreta polaznici tečaja će teorijski i praktično savladati pisanje sadržaja za tekstove iz područja copywritinga: razne objave za društvene mreže, PR tekstove, službene emailove i newslettere kao i blog tekstove koji će biti svojevrsna kruna cijelog tečaja koji je pomogao mnogima da uđu u svijet copywritinga.

Također, polaznici tečaja upoznat će se i sa SEO copywritingom te će naučiti kako istražiti ključne riječi kao i kako napisati jedan SEO tekst, tj. tekst optimiziran za internetske tražilice.

Tečaj copywritinga vodi diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter Marko Suton, član HKD Napretka, Glavne podružnice Mostar.

Prijave za tečaj copywritinga i SEO copywritinga možete izvršiti prijavom s imenom i prezimenom te kratkim CV-em na mail [email protected], najkasnije do petka, 5. travnja.

Po završetku tečaja polaznicima će biti uručen certifikat o položenom tečaju pisanja tekstova iz područja copywritinga i SEO copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata te će svi polaznici vladati stečenim znanjem koje će im biti preneseno.

Mediji su pozvani zabilježiti početak tečaja, a voditelj tečaja, Marko Suton, dat će izjavu.

Kopirati
Drag cursor here to close