Kako napisati EU projekt

Radionica iz oblasti EU fondova u Mostaru

Nakon seminara/radionice polaznici/ce će steći osnovne vještine za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova.
Sci-Tech / Obrazovanje | 19. 10. 2022. u 12:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konzultantska kuća Eurho Consulting iz Osijeka organizira jednodnevni seminar/radionicu iz oblasti EU fondova pod nazivom ''Kako napisati EU projekt i realizirati sredstva EU fondova u BiH''.

Seminar/on line radionica održava se u University Hotel Dorrah u Tuzli u ponedjeljak 24. listopada 2022., u Intera Tehnološkom Parku u Mostaru u utorak 25. listopada 2022. te u Hotelu Hills u Sarajevu u četvrtak 27. listopada 2022. u periodu od 9 do 15 sati.

Seminar/radionica namijenjena je  građanima, konzultantima koji će raditi na pripremi projekata, nevladinim organizacijama, malim i srednjim poduzećima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, tijelima javne uprave te školama i fakultetima.

Nakon seminara/radionice polaznici/ce će steći osnovne vještine za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova te dobiti sve potrebne informacije o aktualnim natječajima za Bosnu i Hercegovinu.                      

Cijena seminara/ radionice iznosi  75 EUR (sedamdesetpeteura)  za rane prijave do petka 21. listopada 2022. Cijena uključuje: seminar, coffee break, elektronske i tiskane materijale, besplatno savjetovanje s našim konzultantima za vrijeme seminara, PDF uvjerenje/certifikat tvrtke Eurho Consulting o uspješno završenom seminaru i PDF priručnik za pisanje EU projekata.

Prijavit se  možete e-mail-om na [email protected]  ili putem kontakt obrasca na našoj stranici www.eurhoconsulting.hr

Za više informacija možete nas kontaktirati na  telefon br. + 385 987 98 668 ili putem e maila na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close