do 10. srpnja

Otvorene prijave za upise na studije Filozofskoga fakulteta SUM-a

Kandidati mogu predati prijavu za razredbeni postupak za upis na sveučilišne preddiplomske studije preko platforme za online upise
Sci-Tech / Obrazovanje | 28. 06. 2021. u 09:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otvorene su prijave za upise na studije Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru i vršit će se do 10. srpnja 2021. godine.

Kandidati mogu predati prijavu za razredbeni postupak za upis na sveučilišne preddiplomske studije preko platforme za online upise, dokumentaciju dostaviti poštom ili predati osobno na Fakultet.

Na mrežnim stranicama (http://ff.sum.ba i http://upisi.ff.sum.ba) mogu se pronaći sve informacije vezane za upise i potrebnu dokumentaciju kao i informacije o načinu utvrđivanja uspjeha u srednjoj školi.

Razredbeni postupak za akademsku 2021./2022. godinu na Filozofskome fakultetu provest će se na sljedeći način:
- na Studiju logopedije radi se eliminacijski intervju za utvrđivanje predispozicija za studij, a kandidati kod kojih ne postoji jezična, glasovna i govorna kontraindikacija mogu pristupiti prijamnomu ispitu koji se sastoji od testa iz hrvatskoga jezika, psihologije i biologije
- na drugim studijima provjera znanja vršit će se samo ako ima zainteresiranih kandidata za upis u status redovitih studenata za koje sredstva osigurava Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa
- za kandidate koji se žele upisati u status redovito uz plaćanje i status izvanredno upis će se vršiti na temelju općega uspjeha iz srednje škole i prosjeka ocjena iz relevantnih predmeta.
Fakultet nudi 11 jednopredmetnih i 13 dvopredmetnih studija. Kada se uzmu u obzir sve kombinacije, na preddiplomskoj razini moguće je upisati neku od 77 različitih studijskih skupina.

Kopirati
Drag cursor here to close