#OSTAJEMO DOMA

Nema predaha u Kutku: Sve aktivnosti nastavljene online

Petkom se održavaju online konverzacijski sati engleskog jezika, a uskoro počinje i online program kreativnog pisanja sa književnicom Senkom Marić
Sci-Tech / Obrazovanje | 21. 04. 2020. u 17:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki kutak Mostar i za vrijeme restrikcije kretanja uzrokovane pandemijom Coronavirusa neumorno nastavlja svoj rad.

Tim zaposlenica Kutka, kako su nam kazali, kontinuirano se trudi da svima zainteresiranima - kroz inicijativu #OnlineCorner - ponudi korisne, edukativne i zabavne sadržaje i online radionice putem digitalnih platformi. 

Kao što je vidljivo njihovoj Facebook stranici i novom web blogu, u ovom mjesecu održana su dva tematski relevantna live webinara u sklopu besplatnog serijskog programa "Study Corner".

Riječ je bilo o edukacijama o prehrani i mentalnom zdravlju tijekom kućne izolacije, zahvaljujući kojima su sudionici mogli saslušati stručne savjete i postaviti pitanja magistricama nutricionizma i psihologije.

Također, petkom se održavaju online konverzacijski sati engleskog jezika, a uskoro počinje i online program kreativnog pisanja sa književnicom Senkom Marić. Novi sadržaj, kako su nam otkrili, uskoro je za očekivati.

"Na ovaj način planiramo djelovati i u sljedećem razdoblju, pa koristim priliku da pozovem sve - djecu, mlade, odrasle - da i dalje prate online rad, sadržaje i pozive Kutka. Imamo u planu mnogo zanimljivih - kako edukativnih, tako i kreativnih i zabavnih - tema i stručnih predavač(ic)a u svibnju", rekla je za Bljesak.info program koordinatorica Američkog kutka Mostar, Inga Kotlo.

Podsjećamo, mostarski Kutak od samog svog osnivanja organizirao je ogroman broj različitih aktivnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close