End

Nastava u HBŽ završava 5. lipnja

''Mnogo toga se planiralo i realiziralo sve do trenutka kada smo i mi postali dio onoga što je pogodilo čitav svijet i kada nas je u svemu tome preko noći prekinula pandemija uzrokovana korona virusom.''
Sci-Tech / Obrazovanje | 29. 05. 2020. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastava za učenike osnovnih i srednjih škola u Hercegbosanskoj županiji završava 5. lipnja, poručilo je Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa u priopćenju za učenike, roditelje i nastavno osoblje. 

''Nastavna 2019./2020. godina krenula je prema planu i uspješno su realizirane mnogobrojne aktivnosti. Realizirana su i natjecanja, seminari, priredbe i radionice. Mnogo toga se planiralo i realiziralo sve do trenutka kada smo i mi postali dio onoga što je pogodilo čitav svijet i kada nas je u svemu tome preko noći prekinula pandemija uzrokovana korona virusom.

Premda je to bilo nešto novo, svi smo u kratkom vremenu udružili svoje sposobnosti, kapacitete, znanja, vještine i snage da bismo onima zbog kojih smo tu – učenicima i dalje nastavili osiguravati usvajanje novih znanja i spoznaja putem nastave na daljinu.

S nadom kako ćemo sve ovo ostaviti iza sebe i kako ćemo u rujnu nastaviti redovitu nastavu, želim prvenstveno iskazati zahvalnost roditeljima koji su, pored svakodnevnih briga i obveza pomogli učiteljima i bili u svakodnevnoj komunikaciji, te dali svoj veliki doprinos u izvršavanju školskih obveza naših učenika.

Posebno želim iskazati veliku zahvalnost učiteljima koji su spremno ušli u nastavu na daljinu i podučavali vas u virtualnim učionicama kako bi vas pripremili za mnogo veće izazove za koje znamo da vas očekuju, te se trudili što više učvrstiti vaše temelje prije nego zakoračite u sljedeću etapu vašeg obrazovnog putovanja.

Dragi učenici! Uz vodstvo vaših učitelja, svladali ste i ovu prekretnicu u vašem životu s velikom hrabrošću i integritetom te ste marljivo odgovorili postavljenim izazovima. Želim vam zahvaliti na bogatom entuzijazmu kojeg ste pokazali kroz učenje, u odnosu prema vašim učiteljima, upravama škola kao i u međusobnim odnosima.

Kada preuzmete knjižice, svjedodžbe i uvjerenja, očekujte pred sobom nove izazove, međutim znajte da iskreno vjerujem kako ćete ih uz pomoć znanja i vještina koje ste usvojili sigurno svladati'', stoji u priopćenju Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close