Youth Speak Forum

Mostarskim studentima odgovoreno na pitanje je li moguće uspjeti u BiH

Odgovor na pitanje ponudili su im Marija Vukoja Lastvić, Marina Radoš, Ivica Petrović, Dino Joldić te predstavnici Mreže Savjeta/Vijeća učenika Bosne i Hercegovine
Sci-Tech / Obrazovanje | 08. 05. 2018. u 13:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lokalni ured AIESEC-a u Mostaru u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru, organizirao je u subotu, 5. svibnja 2018. godine treći po redu Youth Speak Forum.

Okupljeni mladi su na Ekonomski fakultet došli po odgovor na pitanje ''Uspjeh u BiH: (ne)moguća misija?'', a odgovor na ovo pitanje ponudili su im Marija Vukoja Lastvić, Marina Radoš, Ivica Petrović, Dino Joldić te predstavnici Mreže Savjeta/Vijeća učenika Bosne i Hercegovine, koji su predstavili svoje privatne i poslovne uspjehe, iskustva, trnoviti put te tko su danas postali, stoji u priopćenju.

Osim neizostavne motivacije i inspiracije koje su im spomenuti poduzetnici i umjetnici ponudili, sudionici su sudjelovali u radionicama Intere Tehnološkoga parka, Coca-Cole te Lingue plus. Prikupivši motivaciju, ideje i poduzetničke vještine, iste su mogli primijeniti kreirajući projekt temeljen na Ciljevima održivoga razvoja, Ujedinjenih naroda.

‘’Youth Speak Forum 2018 u Mostaru je imao za cilj potaknuti delegate da preispitaju svoje ciljeve i potencijale. Naši partneri su nam bili od velike pomoći i ovim putem im želim zahvaliti na svakom detalju, na pruženoj podršci i vjetru u leđa. Također sam zahvalna što su Marija Vukoja Lastvić, Marina Radoš, Dino Joldić i Ivica Petrović, osobe koje smo odabrali za ovogodišnje govornike, odlučili doći i tako nas upoznati sa sasvim drukčijim perspektivama. Organizacijom YSF-a 2018 smo i mi kao organizatori i studenti prkosili izazovu ograničenog vremena i proračuna i usputno stekli brojne vještine organizacije, prodaje, marketinške strategije te poslovanja s partnerima. Nadam se da će se tradicija YSFa nastaviti i da će odaziv svake godine biti u porastu” rekla je članica organizaciskog tima Ružica Jozipović.

Zahvalu za organizaciju ovoga uspješnoga foruma Lokalni ured AIESEC-a u Mostaru duguje svome suorganizatoru Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru te ostalim partnerima koji su ga omogućili i podržali, a to su: Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, Lingua plus, Coca-cola, Intera Tehnološki park, Blink Weddings, AirRec, Copy Lab, Inova Décor, knjižara Inga-Birosystem, pekarnice Suncokret i Mlini, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close