Javna debata

Mostarski studenti raspravljat će o 'bolonji' i visokom obrazovanju u BiH

U javnoj debati će sudjelovati debatni klubovi Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru i Sveučilišta u Mostaru, a nakon toga će biti i otvorena široka diskusija i prilika za sve prisutne da se uključe u diskusiju
Sci-Tech / Obrazovanje | 26. 03. 2019. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Je li bolonjski proces unaprijedio kvalitetu visokog obrazovanja u BiH?'' temu je javne debate koju u četvrtak, 28. ožujka s početkom u 13:30 sati u Američkom kutku Mostar, organizira Vijeće mladih Grada Mostara (VMGM).

U javnoj debati će sudjelovati debatni klubovi Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru i Sveučilišta u Mostaru, a nakon toga će biti i otvorena široka diskusija i prilika za sve prisutne da se uključe u diskusiju, priopćeno je iz VMGM-a.

Jedan od programskih ciljeva Vijeća mladih Grada Mostara jeste organizacija javnih debata, diskusija, tribina i rasprava, s ciljem iznalaženja zajedničkih rješenja za određene probleme.

Vijeće mladih Grada Mostara, navode, nastavlja praksu i kontinuitet odlične suradnje sa debatnim klubovima Univerziteta 'Džemal Bijedić' u Mostaru i Sveučilišta u Mostaru, odnosno studentima dvije javne visokoškolske ustanove u Gradu Mostaru, s ciljem poboljšavanja položaja studenata u našem društvu.

''Ovim putem pozivamo sve studente, srednjoškolce, mlade, ali i sve zainteresovane građane Grada Mostara, da prisustvuju javnoj debati i daju svoj prijedlog poboljšanja kvalitete nastavnog procesa na visokoškolskim, ali i drugim školskim ustanovama'', priopćeno je iz Vijeća mladih.

Kopirati
Drag cursor here to close