Elite Media

Mostarski studenti natjecali se u brendiranju

Natjecali su se studenti Studija odnosa s javnošću i novinarstva Filozofskog fakulteta, potom Studija marketinga s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru te Studija komunikologije Univerziteta 'Džemal Bijedić'
Sci-Tech / Obrazovanje | 10. 02. 2020. u 16:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Timovi studenata iz Mostara natjecali su se u petak u Međugorju, gdje su kao zadatak imali brendiranje određenog proizvoda, usluge ili tvrtke.

Tako su se studenti Studija odnosa s javnošću i novinarstva Filozofskog fakulteta, potom Studija marketinga s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru te Studija komunikologije Univerziteta 'Džemal Bijedić', osim rada na strategijama i kampanjama, borili i za vrijedne nagrade. Prvo mjesto zauzela je ekipa studentica Ekonomskog fakulteta.

Jedna od sudionica natjecanja, studentica Odnosa s javnošću, Marija Sučić kazala je za Bljesak.info kako je ponosna što stručnom žiriju imala priliku iznijeti svoje ideje i vizije kako to, s aspekta PR-a, izgleda proces brendiranja.

Foto: PR / Studentsko natjecanje u Međugorju

''Bila sam oduševljena temom natjecanja, ali i činjenicom da su studenti različitih studija dobili priliku predstaviti svoje viđenje procesa lansiranja proizvoda na tržište i njegovog brendiranja. Pozdravljam svaku inicijativu naših gospodarstvenika i poduzetnika da pruže priliku mladima da se dokažu i kreativno izraze te se toplo nadam kako će ovakve prilike biti sve učestalije i da će ih studenti rado iskorištavati'', rekla je Sučić.

Inicijator natjecanja bila je tvrtka Elite Media, koja je studentima nakon okončanog natjecanja pružila mogućnost za obavljanje prakse u svojoj struci, a samim tim i zapošljavanja.

Foto: PR / Studentsko natjecanje u Međugorju

''Veliki je doprinos koji mogu novi naraštaji donijeti svakome gospodarskom subjektu. Upravo su to potvrdili studenti kroz natjecanje na temu 'Kako lansirati proizvod na tržište?'. Veliko je zadovoljstvo što upravo ove godine, obilježavanjem našeg postojanja u svijetu marketinga već 23 godine, a zahvaljujući novim spoznajama, možemo najaviti proširenje naše ponude na područje strateške komunikacije'', kazao je direktor Mile Soldo.

Direktor Elite Medie dodaje kako se raduje budućoj suradnji sa studentima te je uvjeren da će i ostali gospodarstvenici koji su sudjelovali u tom programu mladima ponuditi nova radna mjesta.

Kopirati
Drag cursor here to close