Na UWC-u

Mostar - Uspješno završen ovogodišnji program LAB

Program je trajao tijekom tri vikenda i okupio je veliki broj srednjoškolaca iz Mostara
Sci-Tech / Obrazovanje | 17. 12. 2023. u 14:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovogodišnji LAB (Learn! Advance! Bridge!) program, koji je pod pokroviteljstvom fondacije UčiMo održan u laboratorijama Koledža Ujedinjenog Svijeta (UWC) u Mostaru, uspješno je završen u nedjelju.

Program je trajao tijekom tri vikenda i okupio je veliki broj srednjoškolaca iz Mostara, pružajući im jedinstvenu priliku za praktično i interaktivno učenje iz biologije, kemije i fizike, priopćeno je iz UWC-a Mostar.

Predavači Stipe Kučić i Mia Miočević vodili su radionice iz fizike i kemije, uključujući raznovrsne eksperimente sa sudionicima. Gosti programa, poput Martine Đurđevske iz "Tegle", profesorice fizike Aiše Čerkez, Jelene Šutić iz organizacije "Pomozi mojoj nevjeri", Džejle Tanović iz AIESEC-a, Davida Čerkeza iz DavCast podcasta, te direktorice Fondacije UčiMo Senade Demirović, koja je predstavila IDEEA program, obogatili su program svojim inspirativnim pričama i znanjem.

Podršku za realizaciju ovog edukativnog projekta pružili su IMBiH - Inclusive Movement for Bosnia and Herzegovina i UWC-a Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close